Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Gastvrouw/GastheerVoor de zorgafdelingen in locatie Nassau Odijckhof zoeken wij vanaf 1 januari 2018 een


Gastvrouw/Gastheer  

28 uur per week

Werktijden van 12.30 tot 16.30 uur of van 16.00 tot 20.00 uur, incl. feestdagen en  in de weekenden. Het betreft een tijdelijke functie tot de nieuwbouw in 2019 gerealiseerd is.

 

Werkzaamheden:
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de huiskamer van de afdeling. Samen met  de zorg collega’s geeft de huiskamerondersteuner de zorg die is afgestemd op de individuele zorgvraag van de bewoner. De specifieke verantwoordelijkheid van de huiskamerondersteuner is het houden van toezicht en creëren van sfeer in de woonkamer.
Het geven van individuele aandacht. Het geven van activiteiten in de huiskamer zowel individueel als in groepsverband.

De huiskamerondersteuner zet koffie, levert oa. een bijdrage aan het maken van  de lunch en het avondeten, zit aan en ondersteunt bij lunch avondeten. De huiskamerondersteuner geeft positieve aandacht aan de bewoners. Met een flinke dosis enthousiasme en professionaliteit ben jij de duizendpoot die de huiskamer draaiende houdt.
De huiskamerondersteuner heeft contact met familie of zorgt ervoor dat de vragen van familie door de juiste collega beantwoord worden. De huiskamerondersteuner zorgt voor een nette woonkamer en voert licht huishoudelijke werkzaamheden uit zoals het schoonhouden van de keuken en koelkast (HACCP).

De huiskamerondersteuner:
• heeft affiniteit met bewoners ( met dementie).
• heeft gevoel voor gastvrijheid en sfeer.
• houdt overzicht en weet om te gaan met de doelgroep bewoners met complexe zorgvraag dementie.
• is stressbestendig.
• maakt het bewoners graag naar de zin en doet dit met respect voor hun eigenheid.

Aanbod:
Een afwisselende functie voor gemiddeld 28 uur per week.  De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 15. Overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen&Thuiszorg.

Informatie:
Meer informatie over ISZ De Brug kun je vinden op www.iszdebrug.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met AnneMarie Azzaro (leidinggevende), bereikbaar via telefoon 0343-555555 of via a.azzaro@iszdebrug.nl.

Interesse?
Reageer via de link: Vacature Gastvrouw-gastheer en klik op de button 'Solliciteren' onder het kopje Acties of mail je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar vacatures@iszdebrug.nl.

* Bij aanname vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Ook bellen wij standaard een referentie na.