Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Weekendhulp Voedingsdienst

 

Ga jij doordeweeks naar school, en zoek jij een toffe baan in het weekend?


Kom dan werken bij onze Voedingsdienst in de locatie Sparrenheide in Driebergen als


Weekendhulp
 

De Brug
De Brug is een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. We bieden wijkzorg, thuiszorg, behandelingen, revalidatie, maaltijdservice en ‘wonen en zorg’ aan inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’
De Brug beschikt over een voedingsdienst, waar dagelijks 1100 maaltijden worden bereid en bezorgd aan onze klanten. De voedingsdienst bestaat uit een productiekeuken, de transportdienst en de voedingsadministratie. 

Wat doet een Weekendhulp
Je belangrijkste werkzaamheden zijn het ondersteunen bij de (voor)bereidingswerkzaamheden van de maaltijden. Daarnaast help je ook mee met het portioneren van de maaltijden, ondersteun je bij de afwas en help je bij het schoonmaken en opruimen van de keuken en de aanwezige apparatuur. Je werkt in een gezellig team waar hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor een grapje en een praatje. 

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Weekendhulp bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de € 1.534,- en € 1.714,- bruto per maand. 
Naast een eindejaarsuitkering en vakantiegeld zijn er interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. We vertellen je er graag meer over!

Hoeveel uur ga je werken
Bij voorkeur werk je bij ons ongeveer 8 uur per week. Het exacte aantal uren bespreken we uiteraard met elkaar. We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt. 

Wat vragen wij van jou
Wij zoeken een jonge, gezellige scholier die houdt van aanpakken, bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om contact te hebben met collega’s en ouderen. Dus vinden we het fijn als jij niet verlegen zit om een praatje en een gezonde dosis enthousiasme bezit.  

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Bel, mail naar Jelle de Vries (hoofd Voeding) bereikbaar via telefoon 0343-555856 / j.devries@iszdebrug.nl. Hij gaat graag met jou in gesprek en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Je bent van harte welkom!