Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Verpleegkundige van dienst

 

Verpleegkundige van dienst

 

Ben jij een troubleshooter die graag mét mensen vóór mensen werkt?


Kom dan werken bij onze organisatie in Driebergen/Doorn als  


Verpleegkundige van dienst


De Brug

Op verschillende locaties bieden wij verzorgd wonen aan ouderen. Of het nu zorg op maat is om iemand zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn of intensieve verzorging, verpleging en behandeling bij bijvoorbeeld dementie of een ernstige lichamelijke beperking. Elke locatie kenmerkt zich op eigen wijze, echter is er steeds aandacht voor gezelligheid en sfeer. Regelmatig worden tal van activiteiten georganiseerd en kan men in een restaurant of Brasserie terecht voor koffie, thee, een maaltijd en contact. Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’

Wat doet een Verpleegkundige van dienst op onze locaties
Wij bieden onze cliënten een fijne plek met altijd zorg dichtbij. Jij bent als Verpleegkundige van dienst merendeel buiten kantooruren bij ons aan het werk. Jij bent op de hoogte van complexe, zorgwekkende of afwijkende situaties met betrekking tot onze cliënten en je collega’s kunnen altijd een beroep op je doen. Wanneer dat gebeurt, weet jij snel en doortastend te handelen, zonder je gek te laten maken. Jouw uitdaging is juist het bieden van ondersteuning tijdens calamiteiten of verpleegkundige handelingen.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Verpleegkundige van dienst bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de € 2501,- en
€ 3032,- bruto per maand. Naast een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden we je ruime bij- en nascholingsmogelijkheden. We vertellen je er graag meer over!


Hoeveel uur ga je werken?
Bij voorkeur werk je 8 uur per week. De uren worden in overleg ingezet en we vragen daarbij flexibiliteit. Meer of minder uren zijn in overleg bespreekbaar. Uiteraard word je goed ingewerkt. Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar!


Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een diploma HBO-V of Verpleegkundige A/B en een actuele BIG-registratie. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs. Je bent een troubleshooter die adequaat handelt, werkt graag samen met je collega’s en hebt oog en oor voor onze cliënten. Heb jij ook nog ervaring in de ouderenzorg? Dan is dat zeker een pré.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie, kun je terecht bij AnneMarie Azzaro, via mail a.azzaro@iszdebrug.nl of telefonisch via 0343-555555.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Bel, mail of app dan naar Frank. Hij gaat graag met jou in gesprek en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Je bent van harte welkom!