Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

PraktijkopleiderWil jij samen werken aan een prettig leerklimaat voor onze medewerkers?

Ben jij een betrokken begeleider die met plezier haar kennis overdraagt?

 

Kom dan bij De Brug werken als

 

Praktijkopleider

(24 uur per week)

 

Wat is De Brug
Op verschillende locaties bieden wij verzorgd wonen aan ouderen. Of het nu zorg op maat is om iemand zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn of intensieve verzorging, verpleging en behandeling bij bijvoorbeeld dementie of een ernstige lichamelijke beperking. Elke locatie kenmerkt zich op eigen wijze, echter is er steeds aandacht voor gezelligheid en sfeer. Regelmatig worden tal van activiteiten georganiseerd en kan men in een restaurant of Brasserie terecht voor koffie, thee, een maaltijd en contact. Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!

Wat ga je doen
Als praktijkopleider ben je mede verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe deelnemers voor de opleidingstrajecten. Verder ben je verantwoordelijk voor  het opleiden, begeleiden en coachen van MBO- en HBO leerlingen en stagiaires. Je coacht werkbegeleiders bij het uitvoeren van hun taken en  adviseert en ondersteunt leidinggevenden gedurende de opleidingstrajecten van de leerlingen. Je draagt bij aan het vertalen en implementeren van ontwikkelingen in het beroepsonderwijs naar de beroepspraktijkvorming binnen De Brug. Verder verzorg je onderwijs in het kader van interne bijscholing voor werkbegeleiders en leerlingen/stagiaires Zorg en Welzijn. Je toetst BIG vaardigheden af. Met jouw deskundigheid en inzet draag je bij aan het creëren van een optimaal leerklimaat binnen de organisatie.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons als medewerker opleidingen in dienst bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de 
€ 1.940,07 en € 2.870,58 bruto per maand bij 36 uur per week. Naast een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We vertellen je er graag meer over! 

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over een MBO diploma Verpleegkunde aangevuld met een MBO diploma praktijkopleiding (niveau 4). Je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van leerlingen en stagiaires en in kennisoverdracht aan groepen en individuen. Behalve deskundigheid vraagt deze functie ook om betrokkenheid, coachende vaardigheden en plezier in het overdragen van kennis. Bekendheid met het netwerk beroepsopleidingen in de regio van De Brug heeft de voorkeur.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kan er contact worden opgenomen met Paul van Veldhuijzen (manager zorg), telefoon: 0343-555555 per mail via P.v.Veldhuijzen@iszdebrug.nl.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met CV ontvangen we graag vóór 15 oktober 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl.