Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Weekendhulp Brasserie

Zoek je een toffe bijbaan voor het weekend en wil jij het anderen graag naar de zin maken?

 

Kom dan werken bij onze Brasserie op locatie Sparrenheide in Driebergen als

 

Weekendhulp Brasserie

 

Locatie Sparrenheide
Locatie Sparrenheide is een woon- en zorgcentrum met verschillende zorgafdelingen waar ouderen wonen. Met enthousiaste en gemotiveerde collega’s wordt zorg en ondersteuning gegeven. Dat kan zorg op maat zijn om iemand zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn, maar ook intensieve verzorging, verpleging en behandeling bij bijvoorbeeld dementie of een ernstige lichamelijke beperking. Sparrenheide is een gezellige locatie waar altijd aandacht is voor gezelligheid en sfeer. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd en kan men elkaar ontmoeten of wat eten en drinken in onze Brasserie. Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’

Wat doet een Weekendhulp Brasserie
Als je Weekendhulp Brasserie bent bij ons, help jij mee met allerlei werkzaamheden in de Brasserie. Dat houdt in dat je onze bezoekers ontvangt, bestellingen opneemt, maar ook help je mee tijdens verjaardagen of ondersteun je bij het klaarzetten van lunches. Jij bent , altijd gastvrij en vriendelijk en zorgt er voor dat het onze bezoekers aan niets ontbreekt. Ook voor een praatje neem je even tijd. Een van je andere taken is dat jij ervoor zorgt dat alles in Brasserie er piekfijn en verzorgd uitziet.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Weekendhulp Brasserie bent, ontvang je, als je een bruto uurloon tussen de € 9,43 en € 10,54. Naast een eindejaarsuitkering en vakantiegeld zijn er interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. We vertellen je er graag meer over!

Hoeveel uur ga je werken?
Je krijgt een contract van 4 uur per week. Dat betekent dat je in principe elke twee weken één dienst draait van 9 uur. Maar we vragen ook van jou of je flexibel bent; zo kan je gevraagd worden te werken op de zaterdag of de zondag, of je vrije dagen of ziekte van collega's kunt opvangen, en beschikbaar bent tijdens vakanties en/of feestdagen.  

We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een jonge, gezellige scholier die houdt van aanpakken, het leuk vindt om horecawerkzaamheden te verrichten en het leuk vindt om contact te hebben met ouderen. Dus vinden we het fijn als jij niet verlegen zit om een praatje en een gezonde dosis enthousiasme bezit.

Wil je meer informatie of wil je solliciteren?
Wil je meer informatie over de werkzaamheden? Of wil je meteen solliciteren? Je hoeft geen sollicitatiebrief te sturen. Als je informatie wilt of interesse hebt, kun je contact opnemen met José van Ginkel, teamleider, via mail j.v.ginkel@iszdebrug.nl  of telefonisch via 0343 555 555. Je bent van harte welkom!