Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Archief: Vrijwilligers genieten van Italiaans buffet

Dinsdag 1 december 2015
Op de locaties Rehoboth, Sparrenheide en Nassau Odijckhof was het dinsdagavond 24 november een gezellige drukte. Voor ruim 170 trouwe en enthousiaste vrijwilligers werd in de eigen professionele keuken een heerlijk Italiaans buffet bereid. Het 'vrijwilligers-buffet' is een jaarlijkse traditie waarmee De Brug haar waardering uitspreekt voor de waardevolle en onmisbare inzet van vrijwilligers. Zij zetten zich dagelijks op verschillende manieren in voor onze oudere bewoners en cliënten.

Ruim 170 vrijwilligers genoten van de gerechten en de Italiaanse sfeer die gecreëerd was. Eén van de vrijwilligers: “Dit brengt mij weer helemaal terug in de vakantiesfeer. Leuk om elkaar zo onderling te ontmoeten.” Deze avond werd er ook stil gestaan bij de jubilarissen. Elf vrijwilligers zijn dit jaar 12,5 jaar vrijwilliger bij de Brug en twee vrijwilligers zelfs 25 jaar.  

Vrijwilligers bij De Brug
Vrijwilligers bij De Brug vormen samen met medewerkers een onmisbare schakel. Zij maken het verschil en geven kleur aan het dagelijks leven van ouderen. Ze begeleiden bijvoorbeeld bij uitjes, activiteiten zoals geheugentraining, wandelen, bingo, handwerken. Waardevolle inzet die enorm wordt gewaardeerd en hard nodig is. Wilt u ook vrijwilliger worden, of heeft u vragen hierover? Klik hier voor meer informatie en contact.