Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Verzorgende IG locatie Rehoboth / 32 uur per week

 

Wij zijn voor onze locatie Rehoboth zijn we op zoek naar een kandidaat voor de functie van: 


Verzorgende IG

(32 uur per week)


Werkzaamheden: 
Je draagt zorg voor de uitvoering, coördinatie en continuering van het multidisciplinaire zorgproces van de aan jou toegewezen bewoners op basis van het zorgleefplan. Je levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van het afdelingsbeleid en bent mede verantwoordelijk voor de werkbegeleiding van leerlingen en/of stagiairs.

Functie eisen:
Je bent in het bezit van een voor de zorg relevante opleiding op niveau 3. Daarnaast beschik je over goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Je hebt ervaring met psychogeriatrische verpleeghuiszorg. En je bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden:
Op korte termijn een dienstverband in eerste instantie voor de duur van een half jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen &Thuiszorg. De functie is ingeschaald in schaal FWG 35. Je werkt volgens rooster.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Erna Rijbroek (afdelingshoofd),  telefoon: 0343-555134 of per mail: e.rijbroek@iszdebrug.nl.

Solliciteren: 
Reageer via de link: Vacature VIG REH 32 uur en klik op de button ‘Solliciteren’ of mail je sollicitatiebrief en CV naar vacatures@iszdebrug.nl.

* Bij aanname vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Ook bellen wij standaard een referentie na.