Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Verzorgende IG in de Wijk / Vacature nr: 1435

 

Wij zijn per direct of per zo spoedig mogelijk voor het wijkteam op zoek naar kandidaten voor de functie

 

Verzorgende in de wijk

(dienstverband 24 uur per week)

 

Het  wijkteam:
Het team wijkverpleging- en verzorging bestaat uit ca. 24 medewerkers , verpleegkundigen en verzorgenden. Het team verleent zorg met veel inzet, deskundigheid en betrokkenheid. De regie wordt zoveel mogelijk bij de cliënt gelegd en samen met de cliënt wordt de benodigde zorg afgestemd. Het team wijkverpleging is innovatief en ondernemend.

De functie:
Je levert curatieve, preventieve en palliatieve zorg in complexe en minder complexe  situaties en geeft begeleiding bij psychosociale problemen die gekoppeld zijn aan verpleging en verzorging. Je verricht verpleegtechnische handelingen en je bevordert en bewaakt de kwaliteit van de zorg. Daarnaast registreer je de werkzaamheden en bewaak je de productiviteit.

Functie-eisen:
Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, Ziekenverzorgende of MDGO-vp. Ervaring in de wijk is een pre. Je werkt zelfstandig, methodisch en cliëntgericht. Daarnaast zijn competenties als eigen initiatief, acuut kunnen handelen, humor en creativiteit van belang. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je flexibel.

Wij bieden:
Een uitdagende functie binnen een op ontwikkeling gerichte organisatie. Een goede werksfeer,  waarbij de lijnen naar elkaar kort zijn. Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen&Thuiszorg. De functie is ingeschaald in FWG 35. De aanstelling vindt plaats op basis van een arbeidsovereenkomst voor een jaar.  De intentie is om aansluitend het dienstverband voort te zetten.

Informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Margriet de Vos (afdelingshoofd), bereikbaar via M.d.Vos@iszdebrug.nl.

Wijze van solliciteren:
Reageer via de link: Verzorgende IG in de Wijk nr 1435 en klik op de button Solliciteren onder het kopje Acties of mail je sollicitatiebrief en CV naar vacatures@iszdebrug.nl.


* Bij aanname vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Ook bellen wij standaard een referentie na.