Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Verzorgende IG afdeling Meerzorg locatie Sparrheide

 

Voeg jij leven toe aan mijn dag?

 

 

Bezit jij over de perfecte mix van verpleging- en verzorgingsskills, geduld en aandacht?

 

Kom dan werken op onze afdeling Meerzorg in de locatie Sparrenheide in Driebergen als

 

Verzorgende IG

 

 

Locatie Sparrenheide
Locatie Sparrenheide is een woon- en zorgcentrum met verschillende zorgafdelingen waar ouderen wonen. Met enthousiaste en gemotiveerde collega’s wordt zorg en ondersteuning gegeven. Dat kan zorg op maat zijn om iemand zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn, maar ook intensieve verzorging, verpleging en behandeling bij bijvoorbeeld dementie of een ernstige lichamelijke beperking. Sparrenheide is een gezellige locatie waar altijd aandacht is voor gezelligheid en sfeer. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd en kan men elkaar ontmoeten of wat eten en drinken in onze Brasserie. Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’


Wat doet een Verzorgende IG op onze locatie?
Wij bieden onze bewoners een fijne plek met 24 uurs zorg. Jij maakt als Verzorgende-IG deel uit van het team Meerzorg en hebt een belangrijke rol in de uitvoering en coördinatie van de ondersteuning, verzorging en verpleging.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Verzorgende IG bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een brutosalaris tussen de € 1838,- en € 2668,- per maand.

Hoeveel uur ga je werken
Bij voorkeur werk je 24 tot 28 uur per week. Je wordt goed ingewerkt. Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar.

Wat vragen wij van jou
Jij bent een topper voor je collega’s, een kanjer voor onze cliënten én je beschikt over het diploma Verzorgende-IG niveau 3. Jij houdt van een goed overleg met het multidisciplinaire team, waardoor goede zorg aan onze cliënten mogelijk is. Daarnaast heb je niet alleen oog en oor voor de cliënten, maar ook voor je team en je vindt het een uitdaging een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling.

Wil je meer informatie of heb jij interesse in deze toffe baan?
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Gea Jansen (teamcoach), via mail g.jansen@iszdebrug.nl of telefonisch via 0343-555803.

Heb je interesse?
Bel de afdeling P&O, tel 0343-555871 of mail naar vacatures@iszdebrug.nl. Zij gaan graag met jou in gesprek en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Je bent van harte welkom!