Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Verpleegkundige in de Wijk / Vacaturenr: 1743


Wij zijn voor het Wijkteam op zoek naar een


Verpleegkundige in de Wijk

(dienstverband gemiddeld 18-24 uur per week)
 

Het  wijkteam:
Het team wijkverpleging- en verzorging bestaat uit ca. 25 verpleegkundigen en verzorgenden. Het verleent zorg met veel enthousiasme, deskundigheid en betrokkenheid. De regie wordt zoveel mogelijk bij de cliënt gelegd en samen met de cliënt wordt de benodigde zorg afgestemd. Het team wijkverpleging is innovatief en ondernemend.

Wat ga je doen? 
Het doel van de functie is primair zorg te dragen voor de continuïteit van de kwaliteit van zorg en het ‘bewaken’ van het zorgproces in totaliteit. Medewerker is voor een aantal cliënten het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor coördinatie van de zorg. Zo is de verpleegkundige op de hoogte van complexe, zorgwekkende of afwijkende situaties met betrekking tot cliënten binnen de organisatie.

De taken en verantwoordelijkheden:

  • Hulp bieden bij verpleegkundige handelingen
  • Hulp bieden bij calamiteiten (organisatorisch)
  • Overdragen van de bijzonderheden zodat continuïteit in de zorg is gegarandeerd
  • Werken met  het (elektronisch) cliënten dossier (ECD)

Wie zoeken wij? 
Je bent in bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 en bent BIG geregistreerd. Je hebt kennis van netwerk- en coaching vaardigheden en kennis van de sociale kaart.
Je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied. En je beschikt over algemene basisvaardigheden met betrekking tot computer en tekstverwerkingsprogramma’s.
Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je flexibel.

Wij bieden: 
Een uitdagende functie binnen een op ontwikkeling gerichte organisatie. Een goede werksfeer, waarbij de lijnen naar elkaar kort zijn. Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de
CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen&Thuiszorg. De functie is ingeschaald in FWG 40.

Informatie: 
neem voor meer informatie over de functie contact op met de dienstdoende Wijkverpleegkundige, zij zijn bereikbaar via het Servicebureau via telefoon 0343-555555.

Solliciteren: 
Je sollicitatie mail je naar vacatures@iszdebrug.nl of reageer via de link: Verpleegkundige in de Wijk / Vac nr 1743  en klik op de button ‘Solliciteren’.