Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Volop beweging in Parkinson Café Driebergen

Donderdag 20 juni 2013
Tijdens de opening dinsdag 18 juni 2013 van het Parkinson Café Driebergen gingen er diverse armen de lucht in. Fysiotherapeut Ingrid Thijssen en muziektherapeut Hannina Boers legden uit wat bewegen en muziek betekent voor mensen met de ziekte van Parkinson. Ze inspireerden de vijfenveertig bezoekers om mee te doen met oefeningen.

Wethouder Elisabeth van Oostrum opende het café met een gedicht van Edward van der Stoel over wat Parkinson geestelijk en lichamelijk met je doet. Tussendoor was er gelegenheid voor een hapje en een drankje en konden mensen elkaar ontmoeten.

Parkinson Cafe Driebergen

Parkinson en cognitie

Het volgende Parkinson Café Driebergen vindt plaats op dinsdag 20 augustus, met als thema Parkinson en cognitie. Ook op de dinsdagen 15 oktober en 17 december is er Parkinson Café. Mensen met Parkinson, hun mantelzorgers en geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Contact en adres

Contactpersoon van het Parkinson Café Driebergen is AnneMarie Azzaro. Zij is telefonisch bereikbaar via 0343 555 815 of per mail: A.Azzaro@iszdebrug.nl.

Parkinson Café Driebergen
Vierhoutzaal op locatie Sparrenheide van ISZ De Brug
Sparrenheide 1, 3971 DA Driebergen.

Het Parkinson Café Driebergen is een initiatief van ISZ De Brug, Welnûh en de Parkinson Vereniging in samenwerking met Parkinsonpatiënten. De opening kwam mede tot stand dankzij bakkerij Bos, bloemist Lavendel, drukkerij Van Ek en de keuken van De Brug.