Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Vacature Wijkverpleegkundige/Casemanager dementie

 

Ben jij ondernemend, wil je graag samenwerken en ben je een echte professional?

 

Voor het Wijkteam van De Brug zijn wij op zoek naar een:

 

Wijkverpleegkundige/casemanager dementie

 

Wijkteam
Het team wijkverpleging- en verzorging bestaat uit circa 25 verpleegkundigen en verzorgenden verdeeld in twee teams. Het wijkteam verleent haar zorg met veel enthousiasme, deskundigheid en betrokkenheid. De regie wordt zoveel mogelijk bij de cliënt gelegd en samen met de cliënt wordt de benodigde zorg afgestemd. Het team wijkverpleging is innovatief en ondernemend.

Wat doet een Wijkverpleegkundige/casemanager in ons wijkteam in Driebergen
Je onderhoudt contact met je netwerk in de wijk, zoals met huisartsen, het sociaal wijkteam etc. Ook ben je het eerste aanspreekpersoon voor externe betrokken zorgverleners én coördineer en verleen je (complexe) verpleegkundige zorg aan cliënten in de thuissituatie. Tot je werk behoort ook het plannen en coördineren van de zorgverlening binnen het wijkzorgteam en je verzorgt de (her)indicaties van cliënten. Daarnaast ben je Casemanager Dementie en begeleid je cliënten met dementie. Je onderhoudt contacten met alle bij de behandeling, zorg en begeleiding betrokken professionals, vrijwilligers en andere betrokkenen. Je bent aanspreekpunt, hebt kennis van dementie en problematiek van mantelzorgers. Je blijft actief tot aan de opname in een verpleeghuis of het overlijden van de cliënt. Verder is een belangrijk onderdeel van je werk het ondersteunen en begeleiden van de collega medewerkers m.b.t. de zorg die wij bieden specifiek voor cliënten met Dementie.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Wijkverpleegkundige bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de €2.566,- en € 3.445,- per maand. Naast een eindejaarsuitkering en vakantiegeld kom je terecht in een organisatie die volop in ontwikkeling is. We vertellen je er graag meer over!

Hoeveel uur ga je werken?
Als nieuwe collega is een contract van minimaal 24 en maximaal 32 uur per week bespreekbaar. Uiteraard word je goed ingewerkt. Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar.

Wat vragen wij van jou?
Jij bent een topper voor je collega’s, een kanjer voor onze cliënten én je beschikt over een diploma Verpleegkundige niveau 5. Je hebt enige ervaring als wijkverpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Je hebt kennis van netwerk- en coachingvaardigheden en kennis van de sociale kaart. Je hebt ervaring met casemanagement dementie en bij voorkeur heb je de opleiding tot casemanager gevolgd. Je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied en beschikt over algemene basisvaardigheden met betrekking tot Microsoft Office. Je bent bij voorkeur bekend met het OMAHA- systeem. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je flexibel. Ervaring met indiceren is een pré.

Wil je meer informatie of zie mogelijkheden voor jezelf bij ons? 
Neem dan gerust contact op met Edwin Snoeks 06 23 22 81 30 of mail e.snoeks@debilthuysen.nl.