Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Vacature Wijkverpleegkundige

Voeg jij leven toe aan mijn dag?

Ben jij ondernemend, wil je graag samenwerken en ben je een echte professional?

Kom dan werken in ons wijkteam in Driebergen als

Wijkverpleegkundige


Wijkteam
Het team wijkverpleging- en verzorging bestaat uit circa 25 verpleegkundigen en verzorgenden verdeeld in twee teams. Het wijkteam verleent haar zorg met veel enthousiasme, deskundigheid en betrokkenheid. De regie wordt zoveel mogelijk bij de cliënt gelegd en samen met de cliënt wordt de benodigde zorg afgestemd. Het team wijkverpleging is innovatief en ondernemend.


Wat doet een Wijkverpleegkundige in ons wijkteam

Je onderhoudt contact met je netwerk in de wijk, zoals met huisartsen, praktijkondersteuners, het sociaal wijkteam en paramedici. Ook onderhoud je contact met verwijzers. Ook ben je het eerste aanspreekpersoon voor externe betrokken zorgverleners én coördineer en verleen je (complexe) verpleegkundige zorg aan cliënten in de thuissituatie.
Tot je werk behoort ook het plannen en coördineren van de zorgverlening binnen het wijkzorgteam en je verzorgt de (her)indicaties van cliënten. Als vanzelfsprekend in deze functie signaleer je knelpunten en onderneem je hier actie op.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Wijkverpleegkundige bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de €2.566,- en 3.445,- per maand. Naast een eindejaarsuitkering en vakantiegeld kom je terecht in een organisatie die volop in ontwikkeling is.
We vertellen je er graag meer over!

Hoeveel uur ga je werken?
Als nieuwe collega is een contract van minimaal 24 en maximaal 32 uur per week bespreekbaar. Uiteraard word je goed ingewerkt. Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar.

Wat vragen wij van jou?
Jij bent een topper voor je collega’s, een kanjer voor onze cliënten én je beschikt over een diploma Verpleegkundige niveau 5. Je hebt enige ervaring als wijkverpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Je hebt kennis van netwerk- en coachingvaardigheden en kennis van de sociale kaart. Je hebt ervaring met casemanagement dementie. Je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied en je beschikt over algemene basisvaardigheden met betrekking tot Microsoft Office. Je bent bij voorkeur bekend met het OMAHA- systeem. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je flexibel. Ervaring met indiceren is een pré.

Wil je meer informatie ?
Neem gerust eens contact op met de wijkverpleegkundigen Anja, via mail a.polman@iszdebrug.nl of telefonisch via 06 10 02 84 40 of Annette, via mail a.deleede@iszdebrug.nl of telefonisch via 06 30 99 84 84.

Zie je mogelijkheden voor jezelf bij ons? 
Bel, mail of app dan naar Frank.
Hij komt graag met jou in contact en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Je bent van harte welkom!