Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Vacature Weekendhulp locatie Sparrenheide

Ga jij doordeweeks naar school en zoek je een toffe bijbaan voor het weekend?

Kom dan werken bij onze locatie Sparrenheide in Driebergen als

Weekendhulp

Locatie Sparrenheide
Locatie Sparrenheide is een woon- en zorgcentrum met verschillende zorgafdelingen waar ouderen wonen. Met enthousiaste en gemotiveerde collega’s wordt zorg en ondersteuning gegeven. Dat kan zorg op maat zijn om iemand zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn, maar ook intensieve verzorging, verpleging en behandeling bij bijvoorbeeld dementie of een ernstige lichamelijke beperking. Sparrenheide is een fijne locatie waar altijd aandacht is voor gezelligheid en sfeer. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd en kan men elkaar ontmoeten of wat eten en drinken in onze Brasserie. Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’

Wat doet een Weekendhulp
Als je Weekendhulp bent bij ons, zorg jij er voor dat onze cliënten regelmatig een lekker kopje koffie of thee krijgen en daarnaast deel je ook de maaltijden uit. Ook verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden. Naast deze praktische werkzaamheden, zorg jij ervoor dat onze cliënten zich prettig voelen en tevreden zijn. Je vindt het leuk om even een praatje te maken of te vragen hoe het met ze gaat.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Weekendhulp bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de € 1.475,- en 1.648,- bruto per maand. Naast een eindejaarsuitkering en vakantiegeld zijn er interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. We vertellen je er graag meer over!

Hoeveel uur ga je werken?
Bij voorkeur werk je bij ons ongeveer 9 uur per week. Het exacte aantal uren bespreken we uiteraard met elkaar. We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een jonge, gezellige scholier die houdt van aanpakken en het leuk vindt om contact te hebben met ouderen. Dus vinden we het fijn als jij niet verlegen zit om een praatje en een bezit over een gezonde dosis enthousiasme.

Wil je meer informatie ?
Wil je meer informatie over de werkzaamheden? Dan kun je contact opnemen met Gea, per mail g.jansen@iszdebrug.nl of telefonisch via 0343 555 555.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je hoeft geen sollicitatiebrief te sturen. Bel, mail of app dan naar Frank. Hij gaat graag met jou in gesprek en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Je bent van harte welkom!