Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Specialist Ouderengeneeskunde


Wil jij samen werken aan mijn gezondheid?

 

Ben jij een echte professional met hart voor de ouderenzorg en vind je het belangrijk om zorgvragen multidisciplinair te bekijken?


Kom dan bij SilverRade werken als

Specialist Ouderengeneeskunde (24-36 uur)

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een netwerkorganisatie van artsen en behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor de woonzorgcentra van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore en de revalidatiecentra van GRMN. Met meer dan 100 artsen en behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding. Dit doen we met specialisten ouderen-geneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen
Op dit moment zijn er meerdere vacatures voor een Specialist Ouderengeneeskunde ten behoeve van de locaties van de woonzorgcentra waar wij voor werken in Driebergen, Bilthoven, Soest en Amersfoort. Je behandelt psycho-geriatrische ouderen en ouderen met somatische problemen en denkt proactief mee met medewerkers en management van deze woonzorgcentra, omdat je het belangrijk vindt dat er leven wordt toegevoegd aan de dag. Ook geef je advies aan huisartsen.

De Brug
Bij deze woonzorgcentra (De Brug, De Bilthuysen, Lyvore) wonen en revalideren ouderen met somatische en/of psychogeriatrische problemen. Ook wonen er ouderen die prima zelfstandig kunnen wonen, maar indien nodig een beroep kunnen doen op de zorg die 24 uur per dag aanwezig is. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd en op locatie Sparrenheide is er een Brasserie waar men terecht kan voor koffie, thee en lunch.

De vakgroep SO
De vakgroep SO van SilverRade bestaat uit 14 Specialisten Ouderengeneeskunde (waaronder een aantal kaderartsen), een Physician Assistant, een Verpleegkundig Specialist en een wisselend aantal artsen in opleiding.

Wat ga je verdienen
Als Specialist Ouderengeneeskunde verdien je een salaris op basis van FWG schaal 70 van de CAO VVT en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Wat vragen wij van jou?
Je bent Specialist Ouderengeneeskunde en je hebt een heldere visie op de zorg en op je vak. Het is voor jou een vanzelfsprekendheid om op de hoogte te willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg. Een rijbewijs is wenselijk in verband met ANW diensten in de regio Utrecht (Veenendaal, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Doorn en Bunnik).

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Huib Speelman, Specialist Ouderengeneeskunde, tel.nr. 0343 – 555706.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag 15 mei 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.