Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Muziektherapeut (zwangerschapsvervanging)

 

Voeg jij leven toe aan mijn dag?

 

Ben jij een echte professional met hart voor de ouderenzorg en vind je het belangrijk om leven toe te voegen aan de dagen van ouderen?

 

Kom dan bij SilverRade werken als

 

Muziektherapeut (i.v.m. zwangerschapsvervanging)

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een netwerkorganisatie van artsen en behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor de woonzorgcentra van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore en de revalidatiecentra van GRMN. Met meer dan 100 artsen en behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding. Dit doen we met specialisten ouderen-geneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen
Samen met een logopedist begeleid je wekelijks een afasiekoor en bied je individuele therapieën aan volgens de SMTA op verschillende woonzorgcentra van De Brug in Driebergen en Lyvore in Amersfoort. Je bent betrokken bij een parkinsongroep en organiseert af en toe belevingsconcerten, samen met de geestelijk verzorger. Op verwijzing van een arts en/of psycholoog bepaal je een indicatie en stel je een behandelplan op. Je observeert, rapporteert en evalueert deze in het zorgleefplan van de cliënt en onderhoudt nauw contact met de arts en de psycholoog.

De Brug en Lyvore
Bij De Brug en Lyvore wonen en revalideren ouderen met somatische en/of psychogeriatrische problemen. Ook wonen er ouderen die prima zelfstandig kunnen wonen, maar indien nodig een beroep kunnen doen op de zorg die 24 uur per dag aanwezig is. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd en er is een brasserie waar men terecht kan voor koffie, thee en lunch.

De vakgroep Muziektherapie
De vakgroep Muziektherapie bestaat uit twee enthousiaste Muziektherapeutes die op de verschillende locaties van onze klanten hun werkzaamheden verrichten. In verband met zwangerschapsverlof van één van onze collega’s zoeken wij voor de periode van eind juni t/m half november een enthousiaste Muziektherapeute.

Wat bieden we jou
Een tijdelijk contract van 24 uur vanaf eind juni t/m half november 2018 in een baan waarin je wat betekent voor mensen, in een open en collegiale sfeer. Als Muziektherapeut verdien je een salaris op basis van FWG schaal 55 van de CAO VVT en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een HBO opleiding Muziektherapie en hebt kennis van en inzicht in behandeltheorieën en – methoden. Je bent NMT muziektherapeut (of bezig met de cursus) en hebt de SMTA-scholing gedaan. Je bent zelfstandig, creatief, proactief en enthousiasmerend. Tegelijkertijd ben je in staat rust te creëren als de situatie er om vraagt. Je hebt bij voorkeur al werkervaring als muziektherapeut in de psychogeriatrie. Omdat je op verschillende locaties gaat werken, is het belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hannina Boers, Muziektherapeut, tel.nr. 06–23995624.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 15 mei 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.