Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Kwaliteitsverpleegkundige Rehoboth

 

 

Voeg jij leven toe aan mijn dag?

 

 

Wil jij je verplegings-en verzorgingsskills graag in een coördinerende functie in praktijk brengen?

 

Kom dan werken op onze locatie Nassau Odijckhof in Driebergen als

 

Kwaliteitsverpleegkundige

 

Locatie Rehoboth
Op onze locatie Rehoboth wonen psychogeriatrische mensen in eigen zorgappartementen. Ook zijn er 20 aanleunappartementen voor mensen die prima zelfstandig kunnen wonen, maar indien nodig een beroep kunnen doen op de zorg die 24 uur per dag aanwezig is. Rehoboth is een sfeervolle en gezellige locatie met een Salon, waar activiteiten worden georganiseerd en waar men terecht kan voor koffie, thee en een maaltijd. We vinden het fijn tijd door te brengen met onze bewoners en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’

Wat doet een Kwaliteitsverpleegkundige?
Wij bieden onze cliënten een fijne plek met altijd zorg dichtbij. Jij hebt als Kwaliteitsverpleegkundige continue aandacht voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg aan onze cliënten en je neemt jouw collega’s daarin mee. Jouw uitdaging is het signaleren van knelpunten, het geven van feedback en creëren van bewustwording bij je collega’s rondom kwaliteit en bejegening door hen te coachen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Daarnaast werk je gemiddeld 50% mee in de directe zorg.

Wat ga je verdienen?
Wanneer je bij ons Kwaliteitsverpleegkundige bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een brutosalaris tussen de € 2248,- en € 3032,- per maand. Naast een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden we je ruime bij- en nascholingsmogelijkheden. We vertellen je er graag meer over!

Hoeveel uur ga je werken
Bij voorkeur werk je 24 uur per week, maar uiteraard zijn ook andere uren bespreekbaar. Je wordt goed ingewerkt. Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar.

Wat vragen wij van jou
Jij bent een topper voor je collega’s, een kanjer voor onze cliënten én je beschikt over het diploma Verpleegkundige niveau 4/5 en hebt je BIG-registratie op orde. Jij bent gedreven en enthousiast en werkt graag samen met je collega’s en hebt oog en oor voor onze cliënten. Jij hebt kennis van kwaliteit van zorg en recente ontwikkelingen in je vakgebied. Je vindt het leuk én belangrijk dit over te dragen aan de teams, waardoor protocollen, processen of richtlijnen succesvol worden geïmplementeerd.

Wil je meer informatie of heb jij interesse in deze toffe baan?
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Guinhael Verheul, via mail g.verheul@iszdebrug.nl of telefonisch via 0343 555 811.

Heb je interesse?
Bel, mail of app dan naar Frank. Hij gaat graag met jou in gesprek en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Je bent van harte welkom!