Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Vacature GZ Psycholoog Ouderenzorg

Ben jij een echte professional met hart voor de ouderenzorg en vind je het belangrijk om zorgvragen multidisciplinair te bekijken?


Kom dan bij SilverRade werken als 


(GZ) Psycholoog Ouderenzorg (20-25 uur)

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een netwerkorganisatie van artsen en behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor de woonzorgcentra van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore en de revalidatiecentra van GRMN.
Met meer dan 100 artsen en behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding. Dit doen we met specialisten ouderen-geneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat doet de vakgroep
De vakgroep psychologie van SilverRade biedt begeleiding en behandeling aan geriatrische revalidatieafdelingen, intramurale afdelingen (psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, NAH en somatiek), ontmoetingscentra en extramurale cliënten. Binnen SilverRade zijn meerdere opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog.

Wat ga je doen
Op dit moment is er een vacature voor een (GZ) psycholoog ten behoeve van de locaties Soest, Baarn en Lage Vuursche van woonzorgcentrum Lyvore. Je biedt daar, vanuit je kennis en ervaring, begeleiding en behandeling aan cliënten en revalidanten en je coacht verzorgenden en behandelende teams. De taken zijn onder andere gericht op (mediatieve) behandeling en teambegeleiding, neuropsychologische diagnostiek en stemmingsdiagnostiek. Je neemt deel aan MDO’s en vakgroepoverleggen, verzorgt klinische lessen en denkt mee over beleid.

Op een aantal afdelingen van Lyvore is de discipline psychologie relatief kort onderdeel van het behandelteam. Een duidelijke visie en de vaardigheden om een goede samenwerking aan te gaan zijn hier extra van belang.

Ben je GZ-psycholoog?
Dan kun je, naast je reguliere werkzaamheden, ook een belangrijke rol gaan spelen in de werkbegeleiding van psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

Wat ga je verdienen
Ben je master psycholoog? Dan ontvang je een salaris tussen €3.500,- en €4.400,- per maand gebaseerd op een fulltime (36 uur) dienstverband. Wanneer je GZ Psycholoog bent, ontvang je een salaris tussen de €3.724,- en € 5.189,- per maand, exclusief vakantiegeld en dertiende maand.

Hoeveel uur ga je werken?
Als nieuwe collega is een contract van minimaal 20 en maximaal 25 uur per week bespreekbaar. Als je wilt is het ook mogelijk om tijdelijk meer uren te werken in verband met vervanging van een zieke collega. Het is een pré als je GZ-psycholoog bent, maar master psychologen worden ook van harte uitgenodigd te reageren.

Wat vragen wij van jou?
Je bent GZ of master psycholoog met minimaal 3 jaar ervaring in de ouderenzorg. Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep en je kunt goed zelfstandig werken en beslissingen nemen. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg. Het in bezit zijn van een rijbewijs is wenselijk.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de locaties kan er contact worden opgenomen met Hanneke Koster (ma t/m do, 06-83796611, h.koster@silverrade.nl) of Inge van Tilburg-Carati (ma t/m wo, 033-4600518, i.vantilburg-carati@silverrade.nl).

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 24 maart a.s. per mail via vacatures@iszdebrug.nl.