Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Archief: Uitreiking levensverhalen aan cliënten De Brug door directeur Harm Hoekstra

Woensdag 28 juni 2017

 

Zoveel mensen, zoveel levens, zoveel verhalen. Iedereen die bij De Brug komt wonen neemt zijn of haar leven mee. Een leven vol verhalen.

Om deze verhalen vast te leggen is De Brug een project gestart om de levensverhalen van cliënten vast te leggen. Vrijwilligers en medewerkers hebben samen met onze cliënten en hun naasten de verhalen opgetekend.

Op woensdag 5 juli aanstaande worden tijdens een feestelijke bijeenkomst de 2e serie levensverhalen aan onze cliënten overhandigd door directeur Harm Hoekstra.

Er wordt (met toestemming) voorgedragen uit één van de levensverhalen en tevens wordt ingegaan op de betekenis van deze verhalen voor de zorg aan onze cliënten en op welke wijze het levensverhaal bijdraagt aan de zorg en aandacht.

Wij nodigen cliënten, familieleden, vrijwillgers, verzorgenden en/of belangstellenden van harte uit bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig te zijn. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Meent, locatie Nassau Odijckhof, Nassau Odijcklaan 3 in Driebergen en begint om 15.30 uur.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan kunt u zich hiervoor per mail aanmelden, via j.vd.salm@iszdebrug.nl. Wilt u tevens doorgeven met hoeveel personen u aanwezig bent?

Voor cliënten van onze locaties Het Woonoord en Rehoboth wie een levensverhaal is opgetekend, wordt vervoer geregeld.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze feestelijke bijeenkomst? Dan kunt u contact openmen met Jolanda van der Salm, via telefoonnummer 0353 555 811 of per e-mail j.vd.salm@iszdebrug.nl.