Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Archief: Tropische sferen in Buurthuis De Brug

Woensdag 1 juli 2015
Maandag 29 juni werd ook in Buurthuis De Brug de zomer ingeluid. De derde ‘thema-maaltijd’ had als thema ‘Tropical & Beach’. Deelnemers konden zich van tevoren aanmelden en betaalden €5,00 p.p. De gastvrouwen waren in lijn met het thema verkleed en de typische hawaiiaanse slingers ontbraken niet. Zand en schelpen op de tafels maakten de tropische sfeer compleet. Voor het bedrag van €5,00 werd er een driegangen maaltijd geserveerd incl. 1 consumptie naar keuze. Koks uit de professionele keuken van ISZ De Brug bereidden het grootste deel van de maaltijd. Zij verzorgen ook de verse afhaalmaaltijden die onder andere bij Buurthuis De Brug verkrijgbaar zijn.   

Naast het genieten van een heerlijke verse maaltijd is dit ‘samen-eten’-moment voor veel bezoekers een waardevol samen zijn met leeftijdgenoten uit Driebergen e.o.    

Elke maand een thema-maaltijd

Buurthuis de Brug organiseert iedere maand een thema-maaltijd. De gastvrouwen van het Buurthuis leggen de bezoekers in de watten. En nemen ze ‘mee op reis’, door de bezoekers kennis te laten maken met meerdere aspecten van het land. Op maandag 6 juli (12.30 – 14.30 uur) is er weer een thema-maaltijd, ook dan is het thema ‘Tropical & Beach’ en kan men voor €5,00 p.p genieten van een heerlijke maaltijd. Men kan zich aanmelden via: www.buurthuisdebrug.com of (0343) 510366.