Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

't Winkeltje in Het Woonoord heropend

Vrijdag 24 november 2017

Wist u dat in Het Woonoord ’t Winkeltje is gevestigd? ’t Winkeltje was oorspronkelijk gevestigd in Beukenstein, maar is destijds met onze cliënten meeverhuisd. Nu was het tijd dat ’t Winkeltje een opknapbeurt kreeg, waardoor deze beter past bij deze tijd, het assortiment en het enthousiasme van onze vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat ’t Winkeltje alle dagen, behalve op zondag, van 10.00 uur tot 11.30 uur is geopend en men zich welkom voelt. De opknapbeurt is mede mogelijk gemaakt door Vrienden van Beukenstein, die ‘t Winkeltje een warm hart toedragen.

Donderdag 23 november was het na een verbouwing zover en werd ’t Winkeltje officieel heropend. Eindelijk kon iedereen het vernieuwde interieur en verfrissende assortiment bewonderen. In ’t Winkeltje wordt het assortiment aangepast aan elk jaargetijde, waardoor er regelmatig nieuwe en andere producten te vinden zijn. Dat maakt het extra leuk om regelmatig een kijkje te komen nemen. Naast het vertrouwde assortiment zorgen diverse ondernemers en hobbyisten uit de buurt voor leuke cadeaus en bijzondere seizoenartikelen.

Bent u een keer in de buurt van ’t Woonoord? Kom dan gerust eens rondneuzen, sfeer te proeven en te genieten van een bijzondere beleving!