Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Stichting V&V Beukenstein en ISZ De Brug bundelen de krachten

Woensdag 6 januari 2016
Vanaf 1 januari 2016 bundelen twee zorginstellingen in Driebergen de krachten. Stichting V&V Beukenstein fuseert met ISZ De Brug. Dit is de volgende stap in het proces dat ruim een jaar geleden is gestart ter voorbereiding op het samengaan van beide organisaties. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam De Brug. De namen van alle locaties worden gehandhaafd: Beukenstein, Het Woonoord, Sparrenheide, Nassau Odijckhof en Rehoboth.

Harm Hoekstra, directeur De Brug: “Met deze fusie blijft er een sterke zorgorganisatie in de gemeente met sterke lokale banden bestaan. Inwoners van de gemeente kunnen blijven rekenen op de zorg en ondersteuning van ons zoals u gewend bent."

Nieuwbouwplannen locatie Beukenstein     
Het afgelopen jaar is ook uitvoerig onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van nieuwbouw op de huidige locatie van Beukenstein ter vervanging van het huidige Beukenstein en verpleeghuis Nassau Odijckhof. Op deze manier worden niet alleen de twee bestaande gebouwen vervangen door één nieuw gebouw maar wordt ruimte gemaakt voor liefdevolle zorg in een prachtige woonomgeving met alle gewenste comfort, kleinschalig en dichtbij.