Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Specialist Oudergeneeskunde SIlverRade


Vind jij aandacht voor ouderen net zo belangrijk als wij?

  

Ben jij een echte professional met hart voor de ouderenzorg en vind je het belangrijk om zorgvragen multidisciplinair te bekijken?

 

Kom dan bij SilverRade werken als

 

Specialist Ouderengeneeskunde (24-36 uur)

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een netwerkorganisatie van artsen en behandelaren die werkzaam zijn voor diverse woonzorgcentra: De Brug in Driebergen, De Bilthuysen in Bilthoven, Lyvore in Amersfoort, Soest en Baarn en de revalidatiecentra van GRMN op deze locaties.

Met meer dan 100 artsen en behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding.

Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen
Op dit moment zijn er meerdere vacatures voor Specialisten Ouderengeneeskunde ten behoeve van de locaties Driebergen en Amersfoort/Soest/Baarn. Je bent medisch verantwoordelijk voor ouderen met psycho-geriatrische en/of somatische aandoeningen, voor revalidanten en voor palliatieve zorg. Daarnaast wordt van je verwacht dat je proactief meedenkt met medewerkers en management van deze woonzorgcentra. Ook geef je advies aan huisartsen, verricht je consulten in de eerste lijn en neem je deel aan MDO’s in diverse verzorgingshuizen.

De woonzorgcentra
Bij de woonzorgcentra in Driebergen en Amersfoort/Soest/Baarn wonen en revalideren ouderen met somatische en/of psychogeriatrische problemen. Afhankelijk van de locatie wordt er grootschalige en/of kleinschalige zorg geleverd. Ook wonen er ouderen die prima zelfstandig kunnen wonen, maar indien nodig een beroep kunnen doen op de zorg die 24 uur per dag aanwezig is. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd en op meerdere locaties is een brasserie waar men terecht kan voor een lunch of kopje koffie.

De vakgroep SO
De vakgroep SO van SilverRade bestaat uit 14 Specialisten Ouderengeneeskunde (waaronder een aantal kaderartsen), een Physician Assistant, een Verpleegkundig Specialist en een wisselend aantal artsen wel en niet in opleiding.

Wat ga je verdienen
Als Specialist Ouderengeneeskunde verdien je een salaris op basis van inschaling in de FWG van de CAO VVT en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. SilverRade draagt daar graag aan bij. Jouw deskundigheid is ons een hoop waard.

Wat vragen wij van jou?
Je bent Specialist Ouderengeneeskunde en je hebt een heldere visie op de zorg en op je vak. Het is voor jou een vanzelfsprekendheid om op de hoogte te willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg. Een rijbewijs is wenselijk in verband met ANW diensten in de regio.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anita Wandel, Specialist Ouderengeneeskunde, tel.nr.
06 – 10 62 68 44 of Huib Speelman, Specialist Ouderengeneeskunde, tel.nr. 0343 – 555 716.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 14 juli 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.