Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Specialist Oudergeneeskunde

 

SilverRade zoekt, in verband met uitbreiding van werkzaamheden, specialisten ouderengeneeskunde voor de locaties van Lyvore ( Amersfoort, Soest en Baarn). Het betreft de aandachtsgebieden psychogeriatrie, somatiek en consultatie/ medebehandelaar in de eerste lijn.

 

Specialist Ouderengeneeskunde

(24- 36 uur)

 

De organisatie SilverRade
Als specialisten van SilverRade geven wij deskundig antwoord op gezondheidsvragen van kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Met meer dan honderd behandelaren zetten wij ons in voor een comfortabel leven van onze cliënten. Een leven waarin mensen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Dit doen wij met elkaar: als bewegingsagogen, diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, muziektherapeuten, psychologen,  seniorenadviseurs en specialisten ouderengeneeskunde.
Wij werken zowel bij mensen thuis als in verpleeghuizen en revalidatiecentra in de regio Amersfoort, Bilthoven, Driebergen en Soest. Wij werken onder andere binnen Lyvore, De Bilthuysen en De Brug.

De vakgroep bestaat uit 16 Specialisten Ouderengeneeskunde waaronder kaderartsen, twee Specialisten Ouderengeneeskunde in opleiding, basisartsen, een Physician Assistent en  een nurse practitioner. Daarnaast leiden wij huisartsen in opleiding en co-assistenten op tijdens hun chronische stage.

De functie:
De kerntaak is het werk als specialist ouderengeneeskunde op zowel somatische als psychogeriatrische afdelingen en daarnaast in de eerste lijn.
De overige taken zijn:

 • Het leveren van een proactieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de organisatie;
 • Het advies geven aan huisartsen bij behandeling van chronisch zieke oudere mensen;
 • Gevraagd en ongevraagd adviseren van management en uitvoerend medewerkers in het leveren van kwaliteit van zorg;
 • Deelnemen aan diverse interne en externe overlegvormen.

De functie-eisen:

 • Je bent een specialist ouderengeneeskunde en staat zodanig geregistreerd;
 • Je beschikt over een brede oriëntatie en hebt een heldere visie op de zorg en je vak;
 • Je hebt een empathische houding en bent gericht op samenwerking, waarbij je collega’s kunt stimuleren, motiveren en enthousiasmeren;
 • Je bent gewend te werken in een multidisciplinair team;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent klantgericht;
 • Verzorgt de eigen administratie van de activiteiten ten behoeve van facturering en productiviteitsverantwoording;
 • Inzetbaarheid in avonden, nachten en weekenden (bereikbaarheidsdiensten);
 • Je beschikt over een rijbewijs B.


Het aanbod:
Een afwisselende baan binnen een behandelcentrum dat zich richt op het professionaliseren van de behandeling en dat wil anticiperen op de toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast komt u te werken binnen een informele organisatie binnen een collegiaal team. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen&Thuiszorg.

Informatie:
Voor meer informatie kan er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  contact worden opgenomen met de heer A. (Ad) Withaar, manager SilverRade, tel 06-22921259. Meer informatie kun je ook verkrijgen via onze website: www.silverrade.nl.

Interesse?
Voel je de uitdaging om met ons SilverRade verder vorm te geven en de kwaliteit van de behandeling verder te professionaliseren? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Solliciteren:
Reageer via de link: Vacature SOG of mail je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae naar vacatures@iszdebrug.nl.
 

* Bij aanname vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Ook bellen wij standaard een referentie na.