Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: RTV Utrecht bij opening Boekspot in Buurthuis De Brug

Donderdag 27 november 2014

Vandaag om 12.00 uur werd in Buurthuis De Brug in Driebergen het officiële startsein gegeven voor de Boekspot. Wethouder Nijhof van de gemeente Utrechtse Heuvelrug verrichtte samen met bezoekster Hanneke de officiële opening. Schrijfster Annet Werkhoven uit Driebergen las voor uit haar boek 'Eten van de Heuvelrug.'

RTV Utrecht was erbij en maakte een item voor het nieuws van vandaag. Start bij 23:49 min.  

Boekspots is een initiatief van de Bibliotheken, ondersteund door de Provincie Utrecht. Op deze manier wordt het delen en lezen van boeken tussen gebruikers gestimuleerd. ISZ De Brug draagt hier graag aan bij met het openen van een Boekspot in het buurthuis.  

Goed initiatief
Bezoekers van Buurthuis De Brug zijn heel enthousiast over het initiatief. Tijdens het soep eten werd er druk met elkaar over gesproken en na afloop ging men met één of meerdere boeken naar huis.

Elke donderdag samen soep eten
Elke donderdag om 12.00 uur wordt er in het Buurthuis aan de Sperwerkamp 38 gezamenlijk soep gegeten. Ook dit keer stond er weer een pan heerlijke soep klaar. Voor de soep wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50. Wekelijks vinden er wisselende activiteiten plaats.  

Tijd: 12.00 uur
Locatie: Sperwerkamp 38, Driebergen
Meer informatie: 0343 510 366, info@buurthuisdebrug.com

Over Buurthuis De Brug
Buurthuis De Brug is een locatie aan de Sperwerkamp in de buurt De Wildbaan in Driebergen waar voornamelijk senioren elkaar op prettige wijze kunnen ontmoeten. In huiselijke sfeer vinden er activiteiten plaats op het gebied van creativiteit, gezelligheid, etc en en (zelf-)zorg. Buurthuis De Brug biedt wekelijks een gevarieerd programma en speelt een verbindende rol in de wijk. Tevens dient het toegankelijke gebouw als informatief centrum voor de doelgroep in heel Driebergen. Klik hier voor meer informatie.