Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Personenalarmering

Altijd verzekerd van hulp

Personenalarmering is een hulpsysteem dat ervoor zorgt dat u in geval van nood dag en nacht hulp kunt inroepen. Bent u inwoner van Driebergen dan kunt u hiervoor bij ISZ De Brug terecht. Voor de personenalarmering werken we samen met Connect Service, specialist in alarmeringssystemen.

Hoe werkt personenalarmering?

Naast uw telefoon wordt een apparaat geplaatst. Hierin zitten een luidspreker en een microfoon. U krijgt een zender, die u om uw hals draagt of aan uw kleding bevestigt. Op de zender zit een alarmknop. De knop drukt u in op het moment dat u hulp nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u gevallen bent, niet meer in staat bent zelfstandig op te staan of geen mogelijkheid heeft om telefonisch hulp te vragen. Door het indrukken van de knop wordt een signaal naar de alarmcentrale gestuurd.

Kijk het filmpje op you tube over de werking van personenalarmering.

Wie komt u helpen?

Om hulp te kunnen bieden wordt gebruik gemaakt van mantelzorgers of professionele hulpverleners. Bij het mantelzorgabonnement beschikt de alarmcentrale over drie adressen van mensen die in geval van nood gewaarschuwd kunnen worden. Zij dienen over een sleutel van uw woning te beschikken.

Indien gewenst kan een sleutelkluis worden geplaatst. Dit is niet verplicht. Gebruik van een sleutelkluis maakt het eenvoudiger voor hulpdiensten om toegang te krijgen tot de woning op het moment dat geen van de mantelzorgers bereikbaar is. 

Bij het professionele abonnement wordt in een noodsituatie de hulp van professionele hulpverleners ingeroepen. De hulp wordt geboden door medewerkers van ISZ De Brug. Deze medewerkers zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Als u kiest voor het professionele abonnement is het gebruik van een sleutelkluis verplicht.

Wat zijn de kosten?

Klik hier voor een overzicht van de kosten.

Een aantal verzekeraars vergoedt geheel of gedeeltelijk de kosten en van personenalarmering. Informeer hierover bij uw zorgverzekering.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Aanmelden voor personenalarmering kan door het inschrijfformulier personenalarmering in te vullen en te mailen of op te sturen. U krijgt na inschrijving de huurovereenkomst en de machtiging automatische incasso toegezonden.

Het is ook mogelijk telefonisch het inschrijfformulier aan te vragen via ons Servicebureau. U ontvangt een informatiepakket met inschrijfformulier, huurovereenkomst en machtigingsformulier.

Wijzigingen

U kunt wijzigingen in uw gegevens doorgeven aan het Servicebureau van ISZ De Brug. Dit kan telefonisch, per e-mail of schriftelijk. Stopzetten van de personenalarmering kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail. 

Contactgegevens en informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team van het Servicebureau .

ISZ De Brug
Servicebureau ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN Driebergen-Rijsenburg
Telefoon: 0343 – 555 555
service@iszdebrug.nl

Voor uitgebreide informatie kun de folder Personenalarmering downloaden.