Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Parkinson

De Brug is gespecialiseerd in de begeleiding, behandeling en verzorging van mensen met de ziekte van Parkinson. Ook bieden we ondersteuning aan hun partner/mantelzorger.

Voor wie

Mensen bij wie de diagnose ziekte van Parkinson of een parkinsonisme is gesteld, woonachtig in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, of omgeving.

Expertise

Wij bieden kennis, ondersteuning en behandeling gericht op lichamelijk en mentaal welbevinden. Zoals fysiotherapie, psychologie, diëtetiek, ergotherapie, logopedie, ouderengeneeskunde, maatschappelijk werk en zorg. De behandelaars werken multidisciplinair met elkaar samen. Ze zijn geschoold in Parkinson en werken volgens de actuele richtlijnen.

Behandeling

Deze is afhankelijk van uw situatie en behoefte. Het kan poliklinisch. Bij ons of bij u thuis. Wij bieden een Parkinson dagbehandeling en dagopvang in onze locatie waar u meerdere dagdelen terecht kunt.

Het is ook mogelijk om voor een kortere periode te verblijven in één van onze locaties. Omdat we gespecialiseerd zijn, kunnen we onze cliënten specifieke Parkinsonzorg bieden.  

Activiteiten

Ook worden er - bij voldoende aanmeldingen - diverse activiteiten aangeboden.

 • Cursus 'Omgaan met de ziekte van Parkinson' (PPEP: Patiënt en Partner Educatie Programma)
 • Mantelzorgbijeenkomsten
 • Parkinson Café Driebergen

  Het Parkinson Café Driebergen is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden uit de regio.

  Meer informatie over het Parkinson Café vindt u hier.

  Samenwerking

  De behandelaars nemen deel aan het landelijke ParkinsonNet en onderhouden intensief contact met neurologen van omliggende ziekenhuizen en behandelcentra.

  Informatie of aanmelden

  Voor vragen of om aan te melden kunt u contact opnemen met het Servicebureau van De Brug. Telefonisch via 0343 555 555 of per e-mail: info@iszdebrug.nl