Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Archief: Parkinson Café Driebergen | Voorstelling Kristallen Tranen 21 februari 2017

Donderdag 9 februari 2017

Dinsdag 21 februari, van 14.15 tot 16.00 uur, organiseert De Brug weer het Parkinson Café Driebergen. Dit keer is de Texelse acteur Hans Holtslag uitgenodigd om zijn voorstelling “Kristallen Tranen” te spelen. Deze voorstelling is een vervolg op ‘Trillende Tranen’, die hij bij ons speelde in november 2015.   

Hans Holtslag heeft Parkinson en in zijn voorstelling vertelt hij zijn verhaal. In Kristallen Tranen gaat het vooral om hoe je omgaat met Parkinson in relatie tot de buitenwereld. Zelf noemt hij het “Een voorstelling met een lach en een traan en met zoveel lichtpuntjes dat je er een sterrenhemel mee kunt vullen.

Hans is een professionele acteur. Hij treedt niet gratis op. Daarom vragen we dit keer een entreeprijs van 5 euro per persoon, als bijdrage in de kosten.

Datum:             dinsdag 21 februari 2017
Tijd:                 14.15 – 16.00 uur (de zaal is open vanaf 14.00 uur)
Locatie:            Sparrenheide, Vierhoutzaal. Sparrenheide 1, Driebergen (ingang Melvill  van Carnbeelaan)
Entree:             5 euro per persoon

Aanmelden is niet noodzakelijk. We stellen een kleine bijdrage voor koffie/thee op prijs.

Over het Parkinson Café Driebergen 
Het Parkinson Café Driebergen is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden uit de regio. Elke derde dinsdag van de even maanden ontmoeten bezoekers elkaar in een open en gemoedelijke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast wordt informatie over diverse thema’s of onderwerpen aangeboden. Het Parkinson Café Driebergen wordt georganiseerd door De Brug, in samenwerking met De Parkinson Vereniging en Welnúh. www.iszdebrug.nl/parkinsoncafe