Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Parkinson Café Driebergen – thema Mobiliteit

Woensdag 15 april 2015

Op dinsdag 28 april, van 14.15 tot 16.00 uur organiseert ISZ De Brug weer het Parkinson Café Driebergen. Dit keer is het onderwerp 'Mobiliteit'. Er wordt ingegaan op wat voor effect de Ziekte van Parkinson heeft op de mobiliteit. En ook welke tips en tricks gebruikt kunnen worden om de mobiliteit te verbeteren.  

Voor de pauze vertelt ergotherapeut Karin Koemans over hoe ergotherapie kan helpen de mobiliteit van de Parkinson patiënt te verbeteren. Na de pauze is er een mogelijkheid tot uitwisseling van praktische tips en handige hulpmiddelen. Ook wordt informatie gegeven over wat organisaties als Zorgpluspunt, de WMO via de gemeente, de Valies en Taxibedrijf Hoek positief kunnen bijdragen aan de mobiliteit.

Datum:             dinsdag 28 april 2015
Tijd:                 14.15 – 16.00 uur (de zaal is open vanaf 14.00 uur)
Locatie:           Sparrenheide, Vierhoutzaal. Sparrenheide 1, Driebergen (ingang Melvill  van Carnbeelaan)

Aanmelden is niet noodzakelijk. We stellen een kleine vrijwillige bijdrage voor koffie/thee op prijs

Over het Parkinson Café Driebergen 
Het Parkinson Café Driebergen is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden uit de regio. Elke derde dinsdag van de even maanden ontmoeten bezoekers elkaar in een open en gemoedelijke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast wordt informatie over diverse thema’s of onderwerpen aangeboden. Het Parkinson Café Driebergen wordt georganiseerd door ISZ De Brug, in samenwerking met De Parkinson Vereniging en Welnúh