Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Archief: Parkinson Café Driebergen in het teken van salsa

Donderdag 6 februari 2014
18 februari is het weer Parkinson Café Driebergen. Het thema is dit keer salsadansen voor mensen met Parkinson en/of hun partners.

Onder leiding van salsadocente en fysiotherapeute Miek de Dreu kunt u bewegen op het ritme van de salsa. U kunt dansen met partner, vriend(in) of alleen. Kijken of genieten van de muziek en de uitleg over dansen en bewegen kan zeker ook. Miek de Dreu heeft veel ervaring met salsaworkshops voor mensen met Parkinson en ziet goed de mogelijkheden.

Tijd en plaats

Dinsdag 18 februari van 14.15 tot 16.00 uur. In de Vierhoutzaal op locatie Sparrenheide van ISZ De Brug. Het adres is Sparrenheide 1, 3971 DA Driebergen.

Meer informatie

Contactpersoon is AnneMarie Azzaro, telefonisch bereikbaar via 0343 555 815 of per mail: A.Azzaro@iszdebrug.nl. Van tevoren aanmelden is niet noodzakelijk.

Het Parkinson Café Driebergen is een initiatief van ISZ De Brug, Welnûh en de Parkinson Vereniging in samenwerking met Parkinsonpatiënten. Het is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, partners, mantelzorgers en geïnteresseerden.