Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Overhandiging eerste levensverhalen door Burgemeester Naafs

Donderdag 26 januari 2017

Zoveel mensen, zoveel levens, zoveel verhalen. Iedereen die bij De Brug komt wonen neemt zijn/haar leven mee. Een leven vol verhalen. Om deze verhalen vast te leggen is De Brug een project gestart om de levensverhalen van bewoners vast te leggen. Vrijwilligers hebben samen met medewerkers en naasten de verhalen opgetekend. De eerste levensverhalen zijn klaar en werden dinsdag 24 januari door Burgemeester, de heer Frits Naafs, in een feestelijke bijeenkomst in de locatie Sparrenheide in Driebergen aan de bewoners overhandigd.

Vrijwilligers en medewerkers vertelden hoe de verhalen op papier kwamen en hoe dit tot stand kwam door het intensieve contact tussen bewoners en naasten, vrijwilligers en medewerkers. Er werd voorgedragen uit de prachtige verhalen en ingegaan op de betekenis van deze verhalen voor de zorg aan de bewoners. En hoe het levensverhaal bijdraagt aan de zorg en aandacht voor de persoon. Er was een grote opkomst van bewoners, familieleden, vrijwilligers, verzorgenden en andere belangstellenden.

Vrijwilligers gezocht voor project Levensverhalen
Het project ‘Levensverhalen’ gaat verder in 2017. Voor het optekenen van verhalen van bewoners is De Brug weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die nieuwsgierig zijn naar de levensverhalen van mensen en die zich makkelijk kunnen inleven in iemand anders. Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met Guinhael Verheul, afdelingshoofd welzijn, via g.verheul@iszdebrug.nl of 0343 555 555.