Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Zorg voor elkaar!

Thuis verzekerd van passende zorg of verzorgd wonen in een omgeving waar u zich thuis voelt. Bij ISZ De Brug kan dat. Dankzij onze brede dienstverlening, vele voorzieningen en deskundige en toegewijde medewerkers. Wij dragen zorg voor elkaar. Dat is altijd al onze drijfveer en daar maken we ons sterk voor. 

Interkerkelijke Stichting Zorgvoorzieningen De Brug, afgekort ISZ De Brug, is van oorsprong een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. Inmiddels bieden we wijkzorg, thuiszorg, behandelingen, revalidatie, wonen en activiteiten aan alle inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Iedereen die van onze diensten en expertise gebruik wil maken is welkom. Ongeacht zijn of haar levensovertuiging, religie, afkomst of seksuele geaardheid. Ook kijken we graag met familie, mantelzorgers en vrijwilligers hoe we de best mogelijke begeleiding en zorg te kunnen geven. Alleen samen maken wij het verschil.

De zorg die past in uw leven

Uw individuele vraag staat centraal in onze zorg- en dienstverlening. Wat u zelf kunt en wilt doen, doet u zelf. Ons zorgteam adviseert en ondersteunt. Samen met het zorgteam stelt u een zorgplan op, of als u bij ons woont een leefplan. In dit plan staat welke hulp, zorg, behandeling of begeleiding wij u bieden. Verandert uw behoefte, dan passen we met u het zorgplan aan. Dankzij onze diversiteit aan voorzieningen en diensten kunnen wij blijven inspelen op uw actuele vraag.  

In onze algemene brochure Wonen, Welzijn en Zorg in Driebergen (pdf), vindt u een overzicht van onze dienstverlening.

De kernwaarden waaruit wij werken:

Kernwaarde resultaatgericht

Kernwaarde betrokkenheid

Kernwaarde professionaliteit

Kernwaarde transparantie