Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Opleiding en scholing

Bij ISZ De Brug zoeken we mensen die houden van zelfstandig werken en met hart voor de zorg. Mensen die verantwoordelijkheid willen dragen voor en willen leren over huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en verpleging. Toekomstige collega’s die willen leren door de handen uit de mouwen te steken. Herken jij jezelf hierin? Dan is de opleiding voor Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG) iets voor jou! In samenwerking met de opleidingscentra ROC Midden Nederland en het Hoornbeeck college te Amersfoort bieden we deze opleiding aan.  Met als eindresultaat een erkend diploma VIG.

Leren in de praktijk

Samen met enthousiaste collega’s ga je aan de slag in een dynamische omgeving. Je werkt in een team om onze cliënten de beste zorg en begeleiding te bieden. Een werkbegeleider vanuit onze organisatie ondersteunt en begeleidt je hierbij. Ook is er een praktijkopleider bij betrokken.

Je gaat een dag naar school. Op de andere dagen werk je in de praktijk (onregelmatige diensten).

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding, van 31,5 uur per week (inclusief de schooldag).

Toelatingseisen

Je bent van harte welkom:

  • als je een VMBO diploma met sectorkeuze ‘zorg en welzijn’ leerroute kaderberoepsgerichte leerweg (KBL), gemengde leerweg (GL) of theoretische leerweg (TL) hebt.  Je wordt ook toegelaten met een overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO of VWO.
  • voor iedereen met een behaald diploma en/of minimaal drie jaar ervaring in de gezondheidszorg,  bejaardenverzorgende, kraamverzorgende of het MDGO-VZ-diploma, is het mogelijk om via een maatwerktraject het diploma Verzorgende IG te behalen.
  • Meer informatie?

    Neem dan contact op met de afdeling opleidingen, via e-mail: opleiding@iszdebrug.nl of via telefoonnummer 0343 - 555 555.