Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Opening Boekspot in Buurthuis de Brug - donderdag 27 november

Maandag 24 november 2014

Buurthuis De Brug start met een Boekspot. Wethouder Nijhof van de gemeente Utrechtse Heuvelrug verricht donderdag 27 november om 12.00 uur de officiële opening aan de Sperwerkamp 38. Schrijfster Annet Werkhoven uit Driebergen is ook aanwezig en leest voor uit haar boek 'Eten van de Heuvelrug.' Boekspots is een initiatief van de Bibliotheken, ondersteund door de Provincie Utrecht. Op deze manier wordt het delen en lezen van boeken tussen gebruikers gestimuleerd. ISZ De Brug draagt hier graag aan bij met het openen van een Boekspot in het buurthuis.

Elke donderdag samen soep eten

Elke donderdag om 12.00 uur wordt er in het Buurthuis aan de Sperwerkamp 38 gezamenlijk soep gegeten. Ook donderdag 27 november staat er weer een pan heerlijke soep klaar. Buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om samen met Wethouder Nijhof een kop soep te eten. Voor de soep wordt een bijdrage gevraagd van  2,50.

Datum: donderdag 27 november
Tijd: 12.00 uur
Locatie: Sperwerkamp 38, Driebergen
Meer informatie: 0343 510 366, info@buurthuisdebrug.com

Over Buurthuis De Brug

Buurthuis De Brug is een locatie aan de Sperwerkamp in de buurt De Wildbaan in Driebergen waar voornamelijk senioren elkaar op prettige wijze kunnen ontmoeten. In huiselijke sfeer vinden er activiteiten plaats op het gebied van creativiteit, gezelligheid, etcen en (zelf-)zorg. Buurthuis De Brug biedt wekelijks een gevarieerd programma en speelt een verbindende rol in de wijk. Tevens dient het toegankelijke gebouw als informatief centrum voor de doelgroep in heel Driebergen. Klik hier voor meer informatie.