Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief oktober 2014

Nieuwe locatie Wijkzorg en Thuiszorg ISZ De Brug

21 oktober 2014 - Met ingang van 23 oktober is Gezondheidscentrum De Bosrand de nieuwe locatie van Wijkzorg en Thuiszorg van ISZ De Brug. Voor de medewerkers die op kantoor werken wordt dit de nieuwe locatie. In dit gezondheidscentrum komen de huisartsenpraktijken van Aukema Grondelle en Littooij, een nieuwe apotheek, fysiotherapie oefentherapie, GGZ Heuvelrug en podotherapie. Binnen het centrum heeft ieder zijn eigen praktijk en wordt gebruik gemaakt van elkaars expertise. Uiteraard wordt ook samengewerkt met andere lokale en regionale zorgverleners.
Lees verder

Parkinson Café Driebergen in teken veranderingen in de zorg

9 oktober 2014 - Op dinsdag 21 oktober, van 14.15 tot 16.00 uur organiseert ISZ De Brug voor de tiende keer het Parkinsoncafé Driebergen. Dit keer staat het café in het teken van de veranderingen in de zorg. Wat betekenen deze veranderingen en nieuwe wetgeving nu concreet en hoe gaat de gemeente dit organiseren?
Lees verder

Informatiebijeenkomst 'Zolang mogelijk thuis wonen en wat als dat niet meer gaat'

2 oktober 2014 - Op dinsdag 7 oktober van 14.00 - 16.00 uur geven de casemanagers van het Netwerk Dementie Utrechtse Heuvelrug informatie over de ondersteunings- en zorgmogelijkheden in de omgeving. Mensen willen zolang mogelijk thuis blijven wonen, welke zorg en ondersteuning is straks mogelijk? Welke stappen kan je ondernemen om ervoor te zorgen dat je 'naaste' (straks) een goede woonplek en verzorging heeft wanneer het thuis echt niet meer gaat.
Lees verder

Uitbreiding Ontmoetingscentrum De Vijver – Open Huis 7 oktober

2 oktober 2014 - Vanaf 7 oktober is het huidige Dagcentrum voor dementerenden uit Sparrenheide ook gevestigd in het Ontmoetingscentrum de Vijver aan de Vijverlaan in Driebergen. Hiermee komt ISZ de Brug tegemoet aan de tendens dat cliënten het laagdrempelige aanbod van dagbesteding in de wijk prettig en toegankelijk vinden. Met het uitbreiden van het aanbod voor mensen met een matige tot zwaardere dementie is het mogelijk om een gevarieerder aanbod van activiteiten aan te bieden aan de bezoekers. Door het samenvoegen kunnen nu ook bezoekers van Ontmoetingscentrum De Vijver die verder in het dementieproces komen de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen en zo langer thuis blijven wonen. Ook alle mantelzorgers kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, begeleiding, gespreksgroepen, informatiebijeenkomsten, gezamenlijke uitjes en andere bijzondere activiteiten.
Lees verder

Buurthuis de Brug druk bezocht tijdens Burendag

1 oktober 2014 - Afgelopen zaterdag 27 september was het Nationale Burendag en stonden de deuren van Buurthuis de Brug aan de Sperwerkamp 38 in Driebergen open. Tientallen buurtgenoten verzamelden zich en genoten van een hapje en een drankje. Hoewel het buurthuis zich normaliter meer richt op activiteiten voor senioren, genoot jong en oud van de gezellige sfeer. De kinderen uit de buurt werden getrakteerd op poffertjes die gretig aftrek vonden. Hun ouders en andere belangstellenden konden binnen gezellig bijkletsen onder het genot van een lekker broodje worst of een kop soep.
Lees verder