Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: ISZ De Brug neemt bezorging tafeltje-dek-je over

Maandag 11 maart 2013

Al ruim dertig jaar worden de maaltijden voor tafeltje-dek-je vers bereid in de keuken van ISZ De Brug. Sinds februari dit jaar heeft ISZ De Brug naast het koken ook de organisatie en bezorging in handen. Dit is overgenomen van Stichting Welnúh.

Voor de huidige deelnemers aan tafeltje-dek-je maaltijden verandert er niets aan de bezorging. Drie á vier keer per week brengt de hun al vertrouwde chauffeur de maaltijden aan huis. Ook blijven vrijwilligers de chauffeur hierbij ondersteunen.

Voorziening aan huis

De maaltijden zijn speciaal voor ouderen die zelf niet in staat zijn om een maaltijd te bereiden maar graag gezond, vers en gevarieerd willen eten. Gezien het huidige politieke beleid, waarbij ouderen steeds langer zelfstandig blijven wonen, neemt naar verwachting de vraag naar dit soort voorzieningen toe.

Maaltijd samenstellen

Tafeltje-dek-je maaltijden zijn koelverse maaltijden. Deelnemers kunnen elke dag kiezen uit diverse soorten soep, groente, rauwkost, vlees, vis, vegetarisch, aardappelen, rijst, pastagerechten en nagerechten. Ook voor dieetmaaltijden kunt u bij ISZ De Brug terecht. In 2013 zijn de kosten voor tafeltje-dek-je als volgt: een voorgerecht kost € 0,70, een hoofdgerecht € 7,10 (incl. bezorging van de maaltijd) en een nagerecht € 0,70.

50 procent korting hoofdmaaltijd

In het kader van de overdracht van Welnúh naar ISZ De Brug krijgen nieuwe klanten die zich aanmelden voor 1 mei 2013 én langer dan 1 maand maaltijden afnemen, de eerste week een korting van 50% op de hoofdmaaltijd. Voor aanmelding of nadere informatie kunt u contact opnemen met de voedingsadministratie van ISZ De Brug via telefoonnummer 0343-555846 of een e-mail sturen naar: Voed.adm@iszdebrug.nl. Ook kunt u zich voorlopig ook nog aanmelden via Welnûh, via nummer: 0343-523009.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bijschrift: Welnúh overhandigt de sleutels van de tafeltje-dek-je auto aan ISZ De Brug

 ISZ De Brug neemt bezorging tafeltje-dek-je over

Van inks naar rechts: Joep Blom, manager facilitair ISZ De Brug, Marja Schaap, manager Welnúh, Mehdi Manzory, chauffeur en Jelle de Vries, hoofd voeding ISZ De Brug.