Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Keukenassistent

Weet jij wat lekker eten is en wil je dat onze klanten ook van eten genieten?

 

Kom dan werken bij onze Voedingsdienst in Driebergen als

 

Keukenassistent

 

De Brug
De Brug is een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. We bieden wijkzorg, thuiszorg, behandelingen, revalidatie, maaltijdservice en ‘wonen en zorg’ aan inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’

De Brug beschikt over een voedingsdienst, waar dagelijks 1400 maaltijden worden bereid en bezorgd aan onze klanten. De voedingsdienst bestaat uit een productiekeuken, de transportdienst en de voedingsadministratie.

Wat doet een Keukenassistent
Als je Keukenassistent bent bij ons, zijn je belangrijkste werkzaamheden het ondersteunen bij de (voor)bereidingswerkzaamheden van de maaltijden. Daarnaast help je ook mee met het positioneren van de maaltijden, ondersteun je bij de afwas en help je bij het schoonmaken en opruimen van de keuken en de aanwezige apparatuur. Je werkt in een gezellig team waar hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor een grapje en een praatje.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Keukenassistent bent, ontvang je, als je een bruto uurloon tussen de € 9,78 en € 13,09. Naast een eindejaarsuitkering en vakantiegeld zijn er interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. We vertellen je er graag meer over!

Hoeveel uur ga je werken?
Je krijgt een contract van 8 uur per week. We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiasteling die houdt van aanpakken, het leuk vindt om horecawerkzaamheden te verrichten en netjes en precies kan werken. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt en schrijft en dat je beschikt over een VMBO-kennis niveau. Heb je al ervaring opgedaan? Dan is dat een pré. Daarnaast hou jij van gezelligheid, heb je humor en kan je dat prima combineren met het uitvoeren van je werkzaamheden.

Wil je meer informatie of wil je solliciteren?
Wil je meer informatie over de werkzaamheden? Of wil je meteen solliciteren? Je hoeft geen sollicitatiebrief te sturen. Als je informatie wilt of interesse hebt, kun je contact opnemen met Jelle de Vries, hoofd voedingsdienst, via mail j.devries@iszdebrug.nl of telefonisch via 0343 555 421. Je bent van harte welkom!