Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Naastencafé dinsdag 5 april

Dinsdag 22 maart 2016
Op dinsdag 5 april vindt van 14.00 tot 15.30 uur in locatie Sparrenheide het volgende Naastencafé plaats. Dit keer voor naasten van bewoners met een Psycho-Geriatrische indicatie. Zij hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.  

Bezoekers aan het Naastencafé vinden het prettig om elkaar te ontmoeten en ervaringen en emoties te kunnen delen. Op dinsdag 5 april is maatschappelijk werkster Liesbeth Dolman aanwezig om de middag te begeleiden.

Naasten van bewoners van De Brug kunnen zich aanmelden via e-mail: l.dolman@iszdebrug.nl of telefonisch: 0343 555 5807

Elk half jaar organiseert De Brug het Naastencafé. Als woon- en zorginstelling voor ouderen bieden wij op deze manier een ruimte waar mantelzorgers elkaar onder het genot van een kop thee of koffie kunnen ontmoeten en ervaringen onderling kunnen uitwisselen. Uit onderzoek onder mantelzorgers kwam deze behoefte naar voren. Onderlinge ontmoeting staat centraal tijdens het Naastencafé. In de planning is onderscheid gemaakt op basis van het ziektebeeld van de zorgbehoevende: somatisch enerzijds en psychogeriatrische (pg) indicatie anderzijds. Meer informatie: www.iszdebrug.nl/naastencafe