Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Archief: Met stokjes eten in Buurthuis De Brug

Donderdag 7 mei 2015

Maandag 4 mei vond  in Buurthuis De Brug de tweede ‘thema-maaltijd’ plaats. Dit keer was het thema China. Deelnemers konden zich van tevoren aanmelden en betaalden €5,00 p.p. De gastvrouwen en heer waren in lijn met het thema verkleed en tijdens de maaltijd werden er interessante weetjes verteld over het land. Er waren zelfs deelnemers die aten met de welbekende Chinese stokjes.

Voor het bedrag van €5,00 werd er een driegangen maaltijd geserveerd incl. 1 consumptie naar keuze. De maaltijd startte met een Chinese tomatensoep en als hoofdgerecht een Chinese rijsttafel. Het dessert bestond uit een proeverij van diverse Chinese lekkernijen en koffie/thee na afloop met een gelukskoekje. Koks uit de professionele keuken van ISZ De Brug bereidden het grootste deel van de maaltijd. Zij verzorgen ook de verse afhaalmaaltijden die onder andere bij Buurthuis De Brug verkrijgbaar zijn.   

Naast het genieten van een heerlijke verse maaltijd is dit ‘samen-eten’-moment voor veel bezoekers een waardevol samen zijn met leeftijdgenoten uit Driebergen e.o.     

Elke maand een thema-maaltijd

Buurthuis de Brug organiseert vanaf nu iedere maand een thema-maaltijd. De gastvrouwen van het Buurthuis leggen de bezoekers in de watten. En nemen ze ‘mee op reis’, door de bezoekers kennis te laten maken met meerdere aspecten van het land. Op maandag 1 juni (12.30 – 14.30 uur) is er weer een thema-maaltijd en kan men voor €5,00 p.p genieten van een heerlijke maaltijd. Men kan zich aanmelden via: www.buurthuisdebrug.com of 0343 510366.