Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Medisch Secretaresse SilverRade locatie Amersfoort

 

Ben jij een administratieve duizendpoot die wil werken in een zorgomgeving?


Geniet je ervan om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen van de artsen waarvoor je werkt?

 

Kom dan werken bij SilverRade. Wij zijn per 1 mei aanstaande op zoek naar een

 

 Medisch Secretaresse (21 uur),
 locatie Amersfoort

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een netwerkorganisatie van artsen en behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor de woonzorgcentra van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore en de revalidatiecentra van GRMN.

Met meer dan 100 artsen en behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding. Dit doen we met specialisten ouderen-geneeskunde, een klein aantal basisartsen, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.
Onze medisch secretaresses zorgen ervoor dat onze artsen hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Wat ga je doen
We zijn op zoek naar een medisch secretaresse voor Lyvore, één van de instellingen voor ouderenzorg waar SilverRade voor werkt. Ondersteuning van onze artsen ligt in jouw handen. Je werkt hun brieven en verslagen uit, houdt de agenda’s bij en bent verantwoordelijk voor de planning van de avond- en weekenddiensten, archivering (papier en digitaal), registratie en het accorderen van de uren van de behandelaren.

Werken voor Lyvore
Lyvore is in 2016 ontstaan uit Zorgpalet Baarn-Soest en Birkhoven Zorggoed. Zo beschikken we over méér handen, kennis en betrokkenheid en kunnen we ervoor zorgen dat onze bewoners en cliënten meer inhoud en waarde uit hun leven halen. Dit doen we met veel liefde en plezier. Lyvore maakt deel uit van Stichting De Opbouw.

De medisch secretariaten van SilverRade
In totaal zijn er 4 medische secretariaten, gevestigd in Bilthoven, Driebergen, Soest en Amersfoort. De medisch secretaresses van de locaties Soest en Amersfoort werken nauw samen voor Lyvore en vervangen elkaar bij ziekte en/of verlof. Periodiek zijn er overleggen met alle medisch secretaresses, om van elkaar te leren en elkaar eventueel te helpen.

Wat ga je verdienen
Als Medisch Secretaresse verdien je een salaris op basis van FWG schaal 35 van de CAO VVT en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Je inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een opgeruimd karakter en neemt graag werk uit handen van degene waarvoor je werkt. Je bent pro actief en een echte doener. “Schouders eronder en gaan”, dat past bij jou.

Je hebt een secretaressediploma op MBO-niveau en/of hebt secretariële werkervaring opgedaan in de gezondheidszorg.
Je bent vertrouwd met de medische terminologie en beschikt over goede kennis van en vaardigheden met diverse elektronische computerprogramma’s. MS Word en Excel kennen voor jou geen geheimen.
Goede communicatieve vaardigheden en nauwgezetheid in het werk zijn is een must.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Riki Dijkema, medisch secretaresse, tel.nr. 033–4600541.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 25 februari 2019 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.