Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Medewerker Ontmoetingscentrum

Zoek jij een toffe baan waarbij je telkens weer wat anders doet?

Kom dan bij ons werken in Driebergen als

Medewerker Ontmoetingscentrum

Ontmoetingscentrum De Vijver

Ontmoetingscentrum De Vijver biedt allerlei activiteiten, gericht op het onderhouden van lichamelijke en geestelijke vaardigheden voor ouderen met beperkingen, zoals dementie, psychosociale problematiek, NAH of Parkinson. De activiteiten worden afgestemd op de vaardigheden, interesses en talenten van de individuele bezoeker. Daarnaast is er een speciaal mantelzorgprogramma, waar mantelzorgers informatie ontvangen, contact hebben met lotgenoten en even kunnen ontspannen. 

Wat doe je als assistent medewerker Ontmoetingscentrum?

Samen met je collega’s zorg je voor een prettige en gastvrije sfeer op het Ontmoetingscentrum. Je biedt samen met collega’s bezoekers van het Ontmoetingscentrum een zinvolle en gezellige dagbesteding, waarbij je uitgaat van de talenten en mogelijkheden van iemand en ervoor zorgt dat onze bezoekers er toe doen! Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelen en formuleren van een activiteitenplan met specifieke doelstellingen voor onze bezoekers en mantelzorgers. 

Wat ga je verdienen

Wanneer je bij ons Medewerker Ontmoetingscentrum bent ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de € 1767,- en € 2566,- bruto per maand. Uiteraard ontvang je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en bieden we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. We vertellen je er graag meer over!

Hoeveel uur ga je werken? Je werkt ongeveer 24 tot 28 uur per week, en bent flexibel inzetbaar. Uiteraard word je goed ingewerkt. 

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een topper voor je collega’s, een kanjer voor de bezoekers van het Ontmoetingscentrum én je bezit een diploma op MBO of HBO gericht op het werken in de ouderenzorg. Daarnaast is van belang dat je affiniteit hebt met het omgaan met de gedragsproblemen van onze bezoekers (dementerende ouderen).

Wil je meer informatie ? Neem contact opnemen met Guinhael via telefoon 0343 555 811 of per mail naar g.verheul@iszdebrug.nl.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?

Je hoeft geen sollicitatiebrief te sturen, maar mail een korte motivatie en je gegevens naar vacatures@iszdebrug.nl. We komen graag met jou in contact en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Je bent van harte welkom!