Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Mantelzorgbijeenkomst 26 september: 'Mantelzorgen is ook goed voor jezelf zorgen!'

Dinsdag 19 september 2017

Op dinsdagmiddag 26 september van 13.30uur tot 15.30 uur is er een informatiebijeenkomst met het thema: ‘Mantelzorgen is ook goed voor jezelf zorgen!'

De bijeenkomst vindt plaats in het Ontmoetingscentrum De Vijver, Vijverlaan 10 te Driebergen. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mantelzorgers en andere geïnteresseerden in het onderwerp. Toegang is gratis, wel stellen we het op prijs als u zich van te voren aanmeldt. Dit kan via telefoonnummer 0343 555 407 of via e-mail ocdevijver@iszdebrug.nl.

 Dementie heeft een enorme impact op het leven van de mens met dementie maar vooral ook op de mensen in de naaste omgeving. Mantelzorgen voor iemand met dementie kan veel zorgen, angst, onzekerheid en stress veroorzaken. Kennis, herkenning, erkenning en acceptatie van het dementieproces kan helpen bij de verwerking. Belangrijk daarbij is ook uw eigen gezondheid en welbevinden in de gaten te houden. Harry Hofman vertelt u hier meer over en geeft u tips en oefeningen. De bijeenkomst wordt afgesloten met ontspannende Tai Chi oefeningen, door Ruud Tielsema; Tai Chi docent en lifecoach. Het is een interactieve bijeenkomst. Er is veel ruimte om ervaringen met elkaar te delen en om vragen te stellen.

Wij hopen u dinsdag de 26e te mogen begroeten!