Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Leerling Verzorgende IG/MZ

Werk je graag samen met anderen, heb jij hart voor ouderen en wil jij leren en werken combineren?

 

 

Kom dan werken op één van onze locaties in Driebergen of Doorn als

 

Leerling Verzorgende -IG/-MZ

Onze locaties
Op verschillende locaties bieden wij verzorgd wonen aan ouderen. Of het nu zorg op maat is om iemand zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn of intensieve verzorging, verpleging en behandeling bij bijvoorbeeld dementie of een ernstige lichamelijke beperking. Elke locatie kenmerkt zich op eigen wijze, echter is er steeds aandacht voor gezelligheid en sfeer. Regelmatig worden tal van activiteiten georganiseerd en kan men in een restaurant of Brasserie terecht voor koffie, thee, een maaltijd en contact. Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’

Wat doet een leerling Verzorgende IG op onze locaties?
Jij maakt als leerling deel uit van het (multidisciplinaire) team en helpt uiteraard bij de ondersteuning en verzorging en verricht verpleegtechnische handelingen. Nog belangrijker is dat jij er daarnaast voor zorgt dat onze cliënten tevreden zijn, je maakt tijd voor een praatje en luistert écht naar de wensen en behoeftes die iemand heeft. Daar stem jij de zorg en ondersteuning op af. Daarbij werk je aan je eigen leerproces; door cliënten te begeleiden bij de zelfredzaamheid, samenwerken in een team, het afstemmen van de zorgverlening met andere disciplines en meewerken aan het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van zorg. Jij werkt aan je competenties die horen bij de functie van Verzorgende IG.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons leerling Verzorgende IG bent, word je ingeschaald volgens de cao VVT. Je krijgt een aanstelling voor de duur van je leertraject. Haal jij je diploma? Dan nemen we je graag in vaste dienst! Uiteraard ontvang je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en bieden we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. We vertellen je er graag meer over!

Hoeveel uur ga je werken
Je werkt bij ons gemiddeld 24-27 uur per week. Het is een beroepsbegeleidende leerweg (BBL), dat betekent dat de opleiding voor Verzorgende IG/MZ bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Het theoretische deel volg je bij een MBO, de kosten daarvoor worden door ons betaald. Daarnaast werk en leer je als leerling Verzorgende IG op diverse afdelingen binnen onze organisatie. Je wordt ondersteund door een gemotiveerde werkbegeleider. Een praktijkopleider zorgt voor begeleiding op afstand.

Wat vragen wij van jou
Ben jij in bezit van een VMBO diploma Kaderberoepsgerichte-, Gemengde- of Theoretische Leerweg sector Zorg en Welzijn of heb je een overgangsbewijs naar HAVO-4 of VWO-4? Dan nodigen we je van harte uit met ons in gesprek te gaan! Ben jij ook nog iemand die het een uitdaging vindt te leren en ontdekken, het welzijn van de cliënt voorop stelt en het fijn vindt samen te werken met je collega’s? Dan ben jij zeker geschikt voor deze toffe leerbaan!

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons
Bel, mail of app dan naar Frank. Hij gaat graag met jou in gesprek en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Je bent van harte welkom!