Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: ISZ De Brug trots op inzet vrijwilligers tijdens NL Doet

Maandag 23 maart 2015

Tuinieren en zomerterras voor Ontmoetingscentrum De Vijver, High Tea voor Buurthuis De Brug en Oud Hollandse gezelligheid in Sparrenheide

Door de vrijwillige inzet van medewerkers van Bouwbedrijf Van Rhenen BV is het mogelijk gemaakt dat  bezoekers van Ontmoetingscentrum De Vijver en de kinderen van kinderopvang Dolfijn in Driebergen nu samen kunnen tuinieren en buiten kunnen lunchen. Dankzij de materialen die gesponsord werden door Stiho, Destil en Bouwbedrijf Van Rhenen BV werden vrijdag 20 maart zes prachtige tuintafels en drie tuinbakken getimmerd. Vrijwilligers van Ontmoetingscentrum De Vijver knapten de tuin op en maakten het terras klaar en oude spullen werden afgevoerd door vrijwilligers van Welnúh. Alle vrijwilligers werden beloond met een heerlijke lunch gesponseerd door het Oranje Fonds.

Inzet vrijwilligers en sponsoring
De onmisbare inzet van vrijwilligers en sponsoring door bedrijven heeft het mogelijk gemaakt dat deze geweldige klus is geklaard. Groenvoorzienings en hoveniersbedrijf Van Rijnsoever BV uit Amersfoort sponsorde de grond voor de tuinbakken. Noppenfolie werd gesponsord door Bloemisterij- tuinderij Van Jaarsveld. De plantjes voor in de tuin zijn geschonken door Lavendel Bloemen en Planten uit Driebergen. De SAWD zorgde voor een nieuwe schutting.


Tuinieren en zomerterras voor Ontmoetingscentrum De Vijver. Dankzij inzet vrijwilligers.


Genieten van High Tea en Oud Hollandse spelletjes
Ook genoten vrijdag 20 maart bezoekers aan Buurthuis De Brug dankzij de inzet van vrijwilligers van een volledig verzorgde High Tea. En op de locatie Sparrenheide werd voor de bewoners een Oud Hollandse spelletjesmiddag georganiseerd. Een accordeonist zorgde voor de ‘meezingers’ en vrijwilligers bakten heerlijke poffertjes. Dit alles dankzij de onmisbare inzet van vrijwilligers.

 
Genieten van High Tea in Buurthuis De Brug
      


Vrijwilligers bakken poffertjes voor bewoners Sparrenheide