Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: ISZ De Brug kookt voor vrijwilligers – donderdag 27 november

Maandag 24 november 2014

Op donderdag 27 november zet ISZ De Brug haar vrijwilligers in het zonnetje. Voor meer dan 200 trouwe en enthousiaste vrijwilligers wordt in de eigen professionele keuken een heerlijk buffet bereid. Dit is een jaarlijkse traditie waarmee ISZ De Brug haar waardering uitspreekt voor de waardevolle en onmisbare inzet van vrijwilligers.

Vrijwilligers bij ISZ De Brug

Vrijwilligers bij ISZ De Brug vormen samen met medewerkers een onmisbare schakel. Zij maken het verschil en geven kleur aan het dagelijks leven van ouderen. Ze begeleiden bijvoorbeeld bij uitjes, activiteiten zoals geheugentraining, wandelen, bingo, handwerken. Waardevolle inzet die enorm wordt gewaardeerd en hard nodig is.      

De keuken van ISZ De Brug

Al 30 jaar wordt in de keuken van ISZ De Brug met veel zorg gekookt. De maaltijden worden bereid met verse en gezonde ingrediënten. Niet alleen bewoners genieten van de gezonde maaltijden. Ook collega-instellingen en inwoners van Driebergen en omstreken. Zij maken gebruik van de maaltijdservice van ISZ De Brug. Dit is een uitkomst voor bijvoorbeeld senioren die op deze manier toch kunnen genieten van een gezonde maaltijd.