Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Informatiebijeenkomst Ontmoetingscentrum De Vijver : ‘Regie in eigen handen – 2 juni’

Dinsdag 26 mei 2015
Dinsdag 2 juni van 14.00 tot 16.00 uur geeft Marianne van der Krans-Vlug, projectleider en preventiemedewerker van Steunpunt Huiselijk Geweld Stad en Regio Utrecht, een lezing met het thema ‘Regie in eigen handen’. De bijeenkomst vindt plaats in Ontmoetingscentrum ‘De Vijver’, Vijverlaan 10 te Driebergen.

Nadenken over de toekomst
In deze bijeenkomst wordt praktische informatie gegeven over wat mensen kunnen doen om zoveel mogelijk de regie in eigen hand te houden. Dat vraagt echter dat mensen nadenken over de toekomst en zaken regelen. Dat geldt zowel voor degene die ‘ziek’ is, maar ook voor degene die zorgt! Want wat gebeurt er met degene waar zij voor zorgen als de mantelzorger iets overkomt? In het eerste deel  van de bijeenkomst worden tips en adviezen gegeven voor mantelzorgers. In het tweede deel geeft Joline Kronenburg-De Jonge, kandidaat notaris familierecht  informatie over een levenstestament.  

Ouderenmishandeling
De groep ouderen wordt steeds groter en een stijgend aantal mensen in onze maatschappij is afhankelijk van zorg, al of niet door professionals of familie. Uit onderzoek blijkt dat minstens 1 op de 20 ouderen te maken krijgt met een bepaalde vorm van ouderenmishandeling. Vooral kwetsbare ouderen kunnen het slachtoffer worden.  

De lezing is gratis en toegankelijk voor mantelzorgers en mensen die net de diagnose dementie hebben. Ook andere geïnteresseerden in het onderwerp zijn van harte welkom.

Datum: dinsdag 2 juni Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum De Vijver, Vijverlaan 10, 3971 HK Driebergen     
Aanmelden: telefonisch of per e-mail. (0343) 555 401, w.sturkenboom@iszdebrug.nl 

Meer informatie: www.iszdebrug.nl/ontmoetingscentrum