Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Impressie Middag voor de Mantelzorg

Dinsdag 2 december 2014

In het kader van de nationale dag voor de mantelzorg organiseerde ISZ De Brug op 11 november j.l. een bijeenkomst. Ongeveer 30 mantelzorgers waren die middag aanwezig op de locatie Sparrenheide.  

Omdat aangesloten werd bij het thema Allemaal Verhalen, werd er die middag allereerst geluisterd naar de verhalen van een collega-mantelzorger om vervolgens in kleinere groepjes de eigen verhalen met elkaar te delen. Op een levendige manier werden vragen en tips uitgewisseld.

Omdat ‘geven’ één van de pijlers onder mantelzorgen is, wilde ISZ De Brug ook graag iets schenken. Niet alleen werd een unieke bloem uitgereikt aan iedere mantelzorger, ook een hapje en een drankje stond klaar. Maar misschien wel het kostbaarste geschenk van deze middag was het zelfgemaakte lied van de muziektherapeute van ISZ De Brug.

Deelnemers aan de middag werd gevraagd een peiling in te vullen waarmee ISZ De Brug onderzoekt of onze mantelzorgers elkaar in de toekomst vaker willen ontmoeten. Met de uitkomst van die enquête gaat de werkgroep naastenparticipatie aan de slag. Een tipje van de sluier daarvan oplichtend: 75% van de deelnemers ziet graag een vervolg van dergelijke ontmoetingen.