Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Helpende Sparrenheide (vacature nr: 1577)Voor onze locatie Sparrenheide zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Helpende

(gemiddeld 24-28 uur per week)


Werkzaamheden: 
Als Helpende ondersteun je cliënten bij activiteiten van het dagelijkse leven. Je draagt zorg voor de uitvoering en continuering van het multidisciplinaire zorgproces van de bewoners op basis van het zorgleefplan. Je houdt toezicht op het welbevinden van de cliënten. Je observeert en rapporteert eventuele bijzonderheden in het zorgdossier. Je neemt deel aan werk- en team overleggen.

Functie eisen:
Je beschikt over een diploma Helpende (niveau 2) of een andere relevante, zorggerichte opleiding. Verder beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden Je hebt ervaring met psychogeriatrische verpleeghuiszorg. En je bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden:
Op korte termijn een baan voor gemiddeld 24 tot 28 uur per week. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen&Thuiszorg. De functie is ingeschaald in FWG functiegroep 25.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Gea Jansen (afdelingshoofd), bereikbaar via toestel 0343-555803 of per mail g.jansen@iszdebrug.nl.

Solliciteren: 
Reageer via de link: Vacature Helpende nr 1577 en klik op de button Solliciteren of mail je sollicitatiebrief en CV naar vacatures@iszdebrug.nl.

* Bij aanname vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Ook bellen wij standaard een referentie na.