Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

GZ Psycholoog Ouderenzorg SilverRade 14-16 uur per week


Wil jij samen werken aan mijn gezondheid?

 

Ben jij een echte professional met hart voor de ouderenzorg en vind je het belangrijk om zorgvragen multidisciplinair te bekijken?

 

Kom dan bij SilverRade werken als

(GZ-)psycholoog ouderenzorg
(14-16 uur)

 

Wat is SilverRade?
SilverRade is een netwerkorganisatie van artsen en behandelaren die werkzaam zijn voor de woonzorgcentra van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore, de revalidatiecentra van GRMN en enkele andere verpleeghuizen. Met meer dan 100 artsen en behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding. Dit doen we met specialisten ouderen-geneeskunde, (GZ-)psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat doet de vakgroep?
De vakgroep Psychologie van SilverRade biedt begeleiding en behandeling aan geriatrische revalidatieafdelingen, intramurale afdelingen (psychogeriatrie, geronto-psychiatrie, NAH en somatiek), ontmoetingscentra en extramurale cliënten. Binnen SilverRade zijn meerdere opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog.

Wat ga je doen?
In verband met zwangerschaps- en ouderschapsverlof van één van onze psychologen zijn wij op zoek naar een (GZ-)psycholoog voor een geriatrische revalidatie-afdeling en een somatiek-afdeling in Amersfoort. Je biedt daar, vanuit je kennis en ervaring, begeleiding en behandeling aan cliënten en revalidanten en je coacht verzorgenden en behandelende teams. De taken zijn onder andere gericht op neuropsychologisch onderzoek, stemmingsdiagnostiek, (mediatieve) behandeling en teambegeleiding. Je neemt deel aan MDO’s en vakgroepoverleggen, verzorgt klinische lessen en denkt mee over beleid.

Hoeveel uur ga je werken?
De vacature gaat in per half september 2018. Tot februari 2019 gaat het om 16 uur per week. Na februari 2019 tot in ieder geval april 2020 gaat het om 14 uur per week. Mogelijk komt er in het najaar 2018 daarnaast 8 uur op locatie Bilthoven beschikbaar.

Wat ga je verdienen
Ben je masterpsycholoog? Dan ontvang je een salaris tussen € 3.500,- en € 4.400,- per maand gebaseerd op een fulltime (36 uur) dienstverband. Wanneer je GZ-psycholoog bent, ontvang je een salaris tussen de € 3.724,- en € 5.189,- per maand, exclusief vakantiegeld en dertiende maand.

Wat vragen wij van jou?
Je bent GZ- of masterpsycholoog met minimaal 3 jaar ervaring in de ouderenzorg. Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep en je kunt goed zelfstandig werken en beslissingen nemen. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg. Het is belangrijk dat je in ieder geval op de dinsdag kunt werken en ervaring hebt in het doen van neuropsychologisch onderzoek.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de locaties kun je contact opnemen met Inge van Tilburg-Carati (ma, di, woe) of Brenda van der Laan (di, do) via psychologen.amersfoort@silverrade.nl of 033-4600518.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 1 augustus 2018 per mail via personeelszaken@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk na de sluitingsdatum gepland.