Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

GZ Psycholoog SilverRade locaties Soest en Bilthoven

 

Wil jij samen werken aan mijn gezondheid?


Ben jij een echte professional met hart voor de ouderenzorg en vind je het belangrijk om zorgvragen multidisciplinair te bekijken?

 

Kom dan bij SilverRade werken als


(GZ)-Psycholoog Ouderenzorg
(28-36 uur)

voor de locaties Soest en Bilthoven

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een samenwerkingsverband van behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor diverse woonzorgcentra: De Brug in Driebergen, De Bilthuysen in Bilthoven, Lyvore in Amersfoort, Soest en Baarn en de revalidatiecentra van GRMN op deze locaties.

Met meer dan 100 behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding.

Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ)-psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat doet de vakgroep
De vakgroep psychologie van SilverRade biedt begeleiding en behandeling aan geriatrische revalidatieafdelingen, intramurale afdelingen (psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, NAH en somatiek), ontmoetingscentra en extramurale cliënten. Binnen SilverRade zijn meerdere opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog.

Wat ga je doen
Op dit moment is er een vacature voor een (GZ)-psycholoog ten behoeve van locatie Soest van woonzorgcentrum Lyvore en locatie Bilthoven van woonzorgcentrum De Bilthuysen. Je biedt daar, vanuit je kennis en ervaring, begeleiding en behandeling aan cliënten en revalidanten en je coacht verzorgenden en behandelende teams. De taken zijn onder andere gericht op (mediatieve) behandeling en teambegeleiding, neuropsychologische diagnostiek en stemmingsdiagnostiek. Je neemt deel aan MDO’s en vakgroep overleggen, verzorgt klinische lessen en denkt mee over beleid.

Op een aantal afdelingen van Lyvore is de discipline psychologie relatief kort onderdeel van het behandelteam. Een duidelijke visie en de vaardigheden om een goede samenwerking aan te gaan zijn hier extra van belang.

Als GZ-psycholoog kun je, naast je reguliere werkzaamheden, ook een belangrijke rol gaan spelen in de werkbegeleiding van psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

Wat ga je verdienen
Wanneer je GZ-psycholoog bent, ontvang je een salaris tussen de € 3.582,- en € 5.395,- per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek), exclusief vakantiegeld en dertiende maand. 

Hoeveel uur ga je werken?
We zoeken iemand die tussen de 28-36 uur kan werken, maar ook als je liever wat minder uren werkt nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat vragen wij van jou?
Je bent (GZ)-psycholoog met minimaal 3 jaar ervaring in de ouderenzorg. Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep en je kunt goed zelfstandig werken en beslissingen nemen. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg. Het in bezit zijn van een rijbewijs is wenselijk.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de locaties kan er contact worden opgenomen met GZ-psycholoog Judith van Diepen, tel.nr: 06-30448097 of Marloes Beaard, tel.nr. 05-51551463.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 1 april 2019 per mail via vacatures@iszdebrug.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.